• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

sngl gul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
55
3
1
Kızlar 1 kasım birlktelk olmustu. 17 kasım adet olmam gerekiyor ama 4 gün gecikti ama ben bişy hissetmiyorum. Şehir degiştrdim havalardan yada strestenmi gecikti acaba. Sancı şiilk var vücüdmda da testi nezaman yapmalıyım sizce olablrmi. Birşey hissetmiyorum da

Kızlar 1 kasım birlktelk olmustu. 17 kasım adet olmam gerekiyor ama 4 gün gecikti ama ben bişy hissetmiyorum. Şehir degiştrdim havalardan yada strestenmi gecikti acaba. Sancı şiilk var vücüdmda da testi nezaman yapmalıyım sizce olablrmi. Birşey hissetmiyorum da
Bence yapmalısınız artik varsa çıkar

Bence yapmalısınız artik varsa çıkar

Yaptınız mi test , benim de gecikmem var bu ay, test negatif çıkıyor bekliyorum bakalım nolucak

Back
X