Adet gecikmesinden önce kusma yaşayan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
:sm_confused:Arkadaşlar adet gunune 4-5 gun kala göz kararması baş dönmesi kusma kasık agrıları yaşayan var mı aranızdan? Benım bıldıgım kadarıyla bu kadar erken başlamaz belırtıler :sinifsinif: gecelerı mıgde yanması ve kazınma oluyor... Mıgdem gun ıcınde sonrakı gunler de bulandı yıne ama kusmadım tekrar belırtılerınzı paylasırmısınız merak edıyorum:sm_confused:

bunları sürekli yaşayan biri olarak söyleyeyim inşallah hamilesindir ancak benim için bu durumlar adet belirtisi. özellikle mide bulantısı bilinen adet belirtilerinden biri.

cvbın ıcın tesekur ederım cnm benım adet belırtım bır hafta oncesınden adet sancılarm baslar oldurur sımdı ılk kez boyle bısey yasadım ve merak edıyorum boyle bısey yasayan oldumu suan hamıle olanlardan :( yada duyan

canım kullandığın bi ilaç varmı

bende 3 gundur mıde bulantısı yasıyom yarından sonra adet olmayı beklıyom aam eczaneye gıdıp test almaya korkuyorum

arkadaşlar adet gününüzü bekleyin erkense olmadık yere kendinizi üzersiniz inş.hamişsinizdir

benım de reglı gunum yarından sonra yanı ya yarın aksam yada carsamba gunu mutlaka kırlenıcem duzenlı adet goruyorum 27gunde bır hıç şaşmaz

hayırlısı inş.bebiştir bazılarında erkenden başlıyomuş belirtiler inş.hamileisndir

inş.uzun zamandır denemiyosundur inş.hemen tutturanlardan olursunuz canım hayırlısı

inş.uzun zamandır denemiyosundur inş.hemen tutturanlardan olursunuz canım hayırlısı

maalesef cnm bır seneyı bulduk bu ay da olmaz sa 13uncu ay olucak denememız mafoldumben doktor aşılamaya geçmeyi önerdi eşimin sperm analizi var ıkı hafta sonra bu ay da olmazsa öteki ay aşılama yaptırıcazmafoldumben

aynı gibiyiz bende geçen ocak ayında 2 ay gittim şimdi ağustostan beri gidiyorum ekimde yumurta takibi başladı bu ayda ben yoruldum ara verdik kısmetse bidahaki ay tekrar başlıycam ben menagon diye iğne kullanıyodum 2 aydır 2 şer kutu her ay

bende daha aşılamayı önermedi daha erken dedi olucak sadece kasma dedi benim yumurtalar nasıl eserse öyle davranıyo bazen gelişiyo bazen gelişmiyo

cok yıprandım cnm ya senın de hakkında hayırlısı olsun ne dıyeyım

sıkma canını canım ya ben geçen ay hiç yumoş bile yapmadım o yüzden ara verdim çok moralim bozuldu doktorumda kafana çok takmışsın dedi ondan olmuyo diye

:sm_confused:Arkadaşlar adet gunune 4-5 gun kala göz kararması baş dönmesi kusma kasık agrıları yaşayan var mı aranızdan? Benım bıldıgım kadarıyla bu kadar erken başlamaz belırtıler :sinifsinif: gecelerı mıgde yanması ve kazınma oluyor... Mıgdem gun ıcınde sonrakı gunler de bulandı yıne ama kusmadım tekrar belırtılerınzı paylasırmısınız merak edıyorum:sm_confused:

merhaba ...ben normalde öyle hemen kusan biri deilim ama adettenten önce sadece 1 kez inanlmaz derecede kustum.tabe artık umudum olmadığı için hamileliğe bağlamadım üşüttüm heralde dedim...(hala kesin sebebini bilmiyorum ) 1 hafta sonrasındada hamile oldumu öğrendim...en belirgin özelliğim bacaklarımdaki dayanılmaz ağrılar...şuan 5+5 olduk tahminen ama hala bacak ağrılarım,kasık ağrılarım devam ediyor...göğüsler gergin acıyor,1 2 gündür midemde fena,,gaz şikayeti,halsizlik ve uyku bunların hepsi farkedilir şekilde fazlalştı....bide adet tarihimden bi 10 gün öncesinde mantar gibi oldum aşırı akıntı kaşıntı bu halimle olacağını hiç düşünmezdim...ama Allahın takdiri 1 yıl sonra benimde yüzümü güldürdü...şimdi bebeğimi görmeyi kalbinin atışını duymayı bekliyorum işte o zaman içim rahat edecek...........:nazar::nazar::nazar::Saruboceq::CüvCüv:

kızlar bu aksam test yaptımm sılık bı cızgı cıktı yarın kan verıcem dua edın bANA ne olurrr

sonucum 47 kızlar hamıleyım :))))olumunekankayizsmile

Back
X