vallahi kese hemen görünmez diye biliyorum ama beta hcg yüksek çıkmış hayırlı olsun hamileleiğin:)))
bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım..Allahım sağlıklı gebelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...3 gün sonra 2000küsürlerde olacağı için kesen görülebilir... yinedekesin olmasını bekle istersen 1 hafta sonra git..
tebriklerr Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
2000 lerde olunca gozukuyor kese canım tebrıklerr bu aralar bol dınlen ayakalrını dık ve yat ınsll saglıklı hamıslık gecıremn dılegımleeeeeHanımlar keseyi ne zaman görebiliriz? 3 gün sonra doktora gitsem kese görünür mü? doktor başka tahlil yapmana gerek yok dedi bana bugün. fikirlerinizi alabilir miyim?
hayırlı olsun canım hamileliğin memlekete gidicem demişsin ama 3 ay doldurana kadar yola çıkmadan iyi olur uzak mı memleketin
canım uzak değil aslında. üç şehir arasında gidip gelicez en fazla 6 saat. kendi arabamız var mola vere vere gideriz. sorun olmaz herhalde dimi bu şekilde?
2000 lerde olunca gozukuyor kese canım tebrıklerr bu aralar bol dınlen ayakalrını dık ve yat ınsll saglıklı hamıslık gecıremn dılegımleeeee
öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah. ben ilk hamileliğimde test yaprıtdığımda 824 tü değer. ertesi gün doktora gittim kese görünmüştü. seninde görülebilir canım. bu hamileliğimde 2 gün geçtiğinde değerim 2054 tü oda hemen göründü. pazartesi günüde kalp atışı için gidicez inşallah.
hayırlısını naısp etsın rabb ımm tum ısteyenlere dua ıle ınsllteşekkürler cnm bol bol dinleniyorum ev işi bile yapmıyorum o kadar yani :) canım çarşamba günü yani dün 903 olan 3 gün sonraya 2000 olur inşallah da ben de görebilirim keseyi :)
ooooo canım sen de benim gibi yüksek seyredenlerdensin :) ben de ilk değeri görünce çok korktum acaba çok mu yüksek diye. meğerse o kadar da yüksek değilmiş :) ben de bu cumartesi günü doktora muayene olacağım keseyi görürse görür görmezse memleketimde giderim bi kaç gün sonra tekrar..
hayırlısını naısp etsın rabb ımm tum ısteyenlere dua ıle ınsll
doktoruna sor mutlaka çünkü ben antalyada yaşıyorum alanyaya gitmek istedim 1,5 saat acil değilse 3 ay dolmadan yola gidilmesini tavsiye etmiyoruz dedi doktorum
inşallah hayırlısıyla görürsün canım keseciğini memleketten gelince de kalp atışlarını duyarsın hayırlısıyla. benim 2.hamileliğim 8 aylık bir kızım var hemen abla oldu ama kısmet böyleymiş
inşallah hayırlısıyla görürsün canım keseciğini memleketten gelince de kalp atışlarını duyarsın hayırlısıyla. benim 2.hamileliğim 8 aylık bir kızım var hemen abla oldu ama kısmet böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?