Adet Gecikmesinin 3. günü BHCG 903 çıktı...

amin cnm inşallah, çook teşekkür ederim :)

hayırlı olsun canım bende gecen hafta ogrendım daha hamıle oldugumu 193du degerım salı gunu kontrole gıdıcem bende sen neler yapıosun folık asıt kullanıo musun benım doktor daha vermedı kendı kafama gorede almak ıstemedım

cnm geçen ay kimyasal gebelik geçirirken doktora gitmiştim o zaman folik asit yazdırdım doktora. 1 aydır kullanıyorum yani. yarın doktora gideceğim inş kese görünür. sen kaçıncı gün test yaptırmıştın cnm başka da yaptırmadın herhalde dimi

öncelikle hayırlı olsun maşallah diyelim. bende aynı durumdaydım sizinle 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım değeri35 çıkmıştı bu ay tekrar hamile kaldım değeri 880 çıktı hem sevindim hem korktum hemen başka bir ildeki özel hastaneye gittik (mesafe 2 saat bu arada doğuda görev yapıyorum) ultrasonda görümedi ama jinekolojik muayenede göründü çok şükür sizde doktorunuzla konuşursanız sanırım görünür allah sağlıklısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…