- 6 Ağustos 2025
- 24
- 5
- 1
- 21
- Konu Sahibi melisaaaaqq
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun evet hamilesiniz sağlıkla alın kucağınızaMerhaba sizce var kı yarın ilk işim kan vermek
Amin inşallah çok saolunHayırlı olsun evet hamilesiniz sağlıkla alın kucağınıza
Hayırlı olsun hamilesiniz peki ilk adet gecikme döneminde yaptınız mi test
Hayır yapmadım babannemi yeni kaybettim sitresten gelmıyor sanmıştık sabah ilk yaptım tabi 3 yıldır çok yaptımHayırlı olsun hamilesiniz peki ilk adet gecikme döneminde yaptınız mi test
Çok saolun çok teşekkür ederimHayırlı olsun hamilesiniz peki ilk adet gecikme döneminde yaptınız mi test
Basın sağolsun canım bu testlerin hepsini bugünmu yaptin benimde adetim 3 gündur geçiyor pazar olmam lazimdi olmadim ilk defa adet gecikmesi yasiyorum ve öğlen test yaptim negatif çıktıHayır yapmadım babannemi yeni kaybettim sitresten gelmıyor sanmıştık sabah ilk yaptım tabi 3 yıldır çok yaptım
Allah razı olsunBasiniz
Basın sağolsun canım bu testlerin hepsini bugünmu yaptin benimde adetim 3 gündur geçiyor pazar olmam lazimdi olmadim ilk defa adet gecikmesi yasiyorum ve öğlen test yaptim negatif çıktı
Birde sabah ilk idar ile dene istersenBasiniz
Basın sağolsun canım bu testlerin hepsini bugünmu yaptin benimde adetim 3 gündur geçiyor pazar olmam lazimdi olmadim ilk defa adet gecikmesi yasiyorum ve öğlen test yaptim negatif çıktı
Pazarteside ilk idrar ile yaptım çıkmadı canım negatiftiBirde sabah ilk idar ile dene istersen
istersen bir kaç gün daha bekle veya sağlık ocağından kan ver benımde ilk defa başıma geldi için bilmiyorum inşallah Rabbim en güzelini nasip ederPazarteside ilk idrar ile yaptım çıkmadı canım negatifti
Amin canım yarin.doktoruma gitmeyi düşünüyorumistersen bir kaç gün daha bekle veya sağlık ocağından kan ver benımde ilk defa başıma geldi için bilmiyorum inşallah Rabbim en güzelini nasip eder
Bende bugün kan verdim şükür çok güzel cıktıAmin canım yarin.doktoruma gitmeyi düşünüyorum
HamilemisinizBende bugün kan verdim şükür çok güzel cıktı
Çok şükür evetHamilemisiniz
Çok şükür evet
istersen bir kaç gün daha bekle veya sağlık ocağından kan ver benımde ilk defa başıma geldi için bilmiyorum inşallah Rabbim en güzelini nasip eder
6 gün geçince idrar ile öğrendim bugün de 7. Gün geçmesinin kan ile öğrendim sonuç 3569.28 cıktıHayırlı olsun canım adetin gecmismiydi