Adet gecikmesiyle progestan kullananlar lutfen bakin

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
iyi aksamlar siteye kendimle alakali bi kac seyden dolayi uye olmuyorum. Arkadasimin proflinden yaziyorum
Subat ayinda adetim gecikmisti bi kac gun. Doktor progestan hap vermisti sabah 1 aksam 2 , bir hafta kullanican. Birakinca bi kac gun icinde adet olcan demisti ama ben ilaci kullandigimin 2.gunu adet olmustum yani ilaci kullanirken adet oldum enteresan sebebi nedir mrk ediyorum bilen varmi?
Ama sorum su. Adetim 6 gun gecikti. Bu sefer doktora danismadim progestan kullaniyorm yine. Nasilsa gebelik varsa zarar vermyo bu progestan. 3 gun once yaptigim tesr negatifti. Belkide gec dollenme bilmiyorm. Ama ben bu ilaci 7 gun tamamlamadan biraksam. Yinede adet olurmuyum? Yoksa duzensizlk falan olurmu illa 1 hafta icicemmi. Gecenkinde kullabirken adet oldugum icin. Adet olunca kesmistim. Yanitlarsaniz sevinirim tsk :)

benim bildigim hormon haplarini kesinlikle duzensiz kullanmamak gerekiyor ve cok ciddi sonuclari olabiliyor, birakacaksaniz bile gunu dolsun, bir sonraki adet dongusunde kullanmayin, yoksa buyuk bir rick almis olursunuz.

Back