- 16 Ağustos 2025
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi canon55596
-
Bence cıkmaz ztn 00 değerler olmadığını gösteriyorKizlar selamlar 10 temmuz korunmasiz iliskiden 24 saat sonra ertesi gun hapi aldim dongulerim 30gundur 29 temmuz adet olmam gerekirken olmadim 15 agustos gunu 10dakika boyunca yogun bir kanamam ve pihti sacakli bir atilim oldu ve hemen kanamam durdu acile gittim kan testim 0.20 cikmisti 4 gun oncede 0.06 cikmisti.
Acil doktoru gebe degilsin kadin dogum gorsun dedi hic daha kanamam olmadi ama suan yogun kokusuz beyaz akintim var tum bu surecte idrar yolu enfeksiyon tedavisi gordum. Simdi kizlar ben tam olarak ne yasiyorum. Hamilelik gibi bir mucize bu hikayeden cikar mi
Peki ben ne yasamis olabilirim suanda da karnimda sislik gaz var belim agriyor ayaklarim agriyorBence cıkmaz ztn 00 değerler olmadığını gösteriyor
Psikolojikmende oluyor benım bebeğimle gec oldu olmadan oncekı dönemlerde kendini hep hamıle hısederdım sımdı hamileyim ozamankı kadar hıc bısey hısetmıyorum sadece anlayacağım sey hamıle isen mutlaka adete yakın cıkması teste onun dışında yok negatifPeki ben ne yasamis olabilirim suanda da karnimda sislik gaz var belim agriyor ayaklarim agriyor
Kanamam oldu ama benimPsikolojikmende oluyor benım bebeğimle gec oldu olmadan oncekı dönemlerde kendini hep hamıle hısederdım sımdı hamileyim ozamankı kadar hıc bısey hısetmıyorum sadece anlayacağım sey hamıle isen mutlaka adete yakın cıkması teste onun dışında yok negatif
Ertesi gün hapındanKanamam oldu ama benim
eger dolenme olduysa ilişkiden 11 gun sonra kanda cıkıyor senin ılıskınden 1 ay gecmıs teste çıkmaması mumkun degıl mutlaka cıkması gerekirdiKanamam oldu ama benim
Peki bu biranda baslayip ve duran kanama ne kanamasi oluyor pihtida geldi sacakli bisey degisik yani ben adet olur muyum yakin zamanda ebekadin bebek aspirini al gunde 9 tane dedi hemen adet olursun dedi ben 1 gun boyunca aldim tik yokErtesi gün hapından
Ben anlamadım sen hamıle olmak mı istiyorsun yoksa olmamak mıPeki bu biranda baslayip ve duran kanama ne kanamasi oluyor pihtida geldi sacakli bisey degisik yani ben adet olur muyum yakin zamanda ebekadin bebek aspirini al gunde 9 tane dedi hemen adet olursun dedi ben 1 gun boyunca aldim tik yok
OlmamakBen anlamadım sen hamıle olmak mı istiyorsun yoksa olmamak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?