Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi şimdi yapsan çıkar 4 gün kala çıkmayabilir şimdi çıkar amaKizlar adete 4gun kala test yaptim bisey cikmadi ama smdi adetten 2gun gecti acaba gec dollenmemidir gebelik varsa cikarmiydi testte sonradan olusma ihtimali olabilirmi anlamadm
Umutlandırmak istemem ama Gecikmeden 10 gün sonra testte çıkanı biliyorum.10 gün boyunca çıkmamış negatifti. Mevsimlerden de olabilir bu aralar çok degişken havalar. Isterden 10 gün bekle oyle test yap yada yarın imkanın varsa kan ver varsa orda kesin cıkar canim.Kizlar adete 4gun kala test yaptim bisey cikmadi ama smdi adetten 2gun gecti acaba gec dollenmemidir gebelik varsa cikarmiydi testte sonradan olusma ihtimali olabilirmi anlamadm
gecikmenin 8.günü kanda negatif ti yinede ihtimal varmı geç döllenmenin sizce1 hafta daha adet olmazsan ozaman kan ver kesin sonuç alırsın canım geç döllenmeler genelde o zaman süreci geçtikten sonra belli ediyor kendimden bliyorum.. inşAllah Rabbim gönlümüzce verir.
Canım büyük ihtimal yok maleseff olsa 1 hafta geçmesşne rağmen kanda çıkardı.. bi ihtimal mucize olursa sonradan çıkar ha bazıların kanda bile çıkamayabiliyor umut edip üzülmeni istemem o yüzden benim bilgim kadar ccp vereyim iyi bi dr. İle görüş derim... Rabbim gönlüne göre versin inşAllahgecikmenin 8.günü kanda negatif ti yinede ihtimal varmı geç döllenmenin sizce
Aynn testler genelde yaniltmaz ama bi umit belki diye bekledim olmadi bakalim kismet obur aya kaldi:))guzel dileklerin icin tesekkurlerCanım büyük ihtimal yok maleseff olsa 1 hafta geçmesşne rağmen kanda çıkardı.. bi ihtimal mucize olursa sonradan çıkar ha bazıların kanda bile çıkamayabiliyor umut edip üzülmeni istemem o yüzden benim bilgim kadar ccp vereyim iyi bi dr. İle görüş derim... Rabbim gönlüne göre versin inşAllah
Rica ederim ne demek cok iyi anlıyorum seni :)Aynn testler genelde yaniltmaz ama bi umit belki diye bekledim olmadi bakalim kismet obur aya kaldi:))guzel dileklerin icin tesekkurler