adet geciktirici hap yüzünden mi , lütfen bi bakın...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
slm kızlar, geçen ay tatil sebebiyle primolut kullandım,
tatil dönüşü bir hafta falan sonra regl oldum... bu ay ise 13 gün geçmesine rağmen hala bişey yok... bu hap yüzünden mi sizce...? bi bilgisi olan var mı?
ha bu arada oruç borcum olmadan bir ay tutmuş oldum, böyle bir avantajı da oldu yani :)
ama neden hala olmadığımı merak ediyorum... doktora gitmeme gerek varmı sizce..?

ilaçtandır muhtemelen, tatil için ideal ama.sonrasını darma duman ediyo o ilaçlar, ben bir kez kullandım sonraki adetim gelmek bilmedi feci bir sancı çektim apandisit falan diyip acile gittim öyle bir ağrıyla gelmişti

ilaçtandır muhtemelen, tatil için ideal ama.sonrasını darma duman ediyo o ilaçlar, ben bir kez kullandım sonraki adetim gelmek bilmedi feci bir sancı çektim apandisit falan diyip acile gittim öyle bir ağrıyla gelmişti

tatil dönüşü olduğumda bende çok sancı çektim, ağladım hatta kıvrandım resmen..
ağrısına falan razıyım da kötü bişey olmasından korkuyorum... 13 gün az bir zaman değil..

Önümüzdeki ay tatile çıkınca bende kullanmayı düşünüyorum ilk defa ama korktum vallahi,duzenim bozulmaz inşallah...ilaçta almasam tatilin bi anlamı kal miycak

Önümüzdeki ay tatile çıkınca bende kullanmayı düşünüyorum ilk defa ama korktum vallahi,duzenim bozulmaz inşallah...ilaçta almasam tatilin bi anlamı kal miycak

bende mecbur kaldım canım o yüzden kullandım, çünkü tarih değiştirilemezdi...
ya tatilde boş boş geçecekti, ya da kullanacaktım hapı... ama düzeni mahfediyor haberin olsun... ve haptan sonra olan adetin acaip derecede sancılı ve yoğun oluyor...

X