Adet gördüğüm halde hamile olabilir miyim?

kaiti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
191
0
96
Çanakkale
bayanlar nerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum erkek arkadaşımla ilişkiye girdik hayatımda yaptığım en büyük hata diyebilirim sadece bir kez içime girdi kan geldi kzılık zarım bozuldu hamile miyim değil miyim günlerdir bu soruyla yatıp kalkıyorum eylülün 25 i gibi ilişkiye girdik ben ekim 5 te adet oldum üstüne adet olma diye bi olay varmış bu konularıda hiç bilmiyorum kan testi yaptırsam belli olur mu ayrıca eczaneden test alıcam şu fortel ultra hassas gebelik testinden o da güvenilir mi sizce yardımlarını bekliyorum

bence bir gebelik testi al.daha garanti olur.adetin her zamanki gibi miydi yoksa kısa mı sürdü.üstüne görmede adet kısa sürüyormuş sanırım.kızlığının bozulması için bir kere girmesi yetiyor.bundan sonra dikkat et bari.ama mutlaka gebelik testi al.genelde sonuç doğru çıkar.

adetim her zamanki gibiydi.zaten bu ilk ve son olcak o kadar pişmanım ki allah affetsin diye hergün dua ediyorum testin sonuçları doğru çıkar diyosan çok geçmeden alayım o zaman

içine boşalmadıysa zannetmiyorum ama zevk suyundanda hamile kalma olasılığn var adet olduğuna göre çok korkmana gerek yok yinede test al sen

bak canım eminim suan cok pişmansındır ama genede doğruları sölemek istiyorum iyice akıllan diye yaptıgın cok yanlıs bisey allah korusun gelecegine mal olabilir ailenin senin hayatını bir anda moahvedebilerisn dilerim hamile değilsindir sana tek tavsiyem evlenene kadar br daha böle bir sey yapma kaliteli bir kız olma istiyorsan bu kötülüğü kendine yapma nacizene bir abla tavsiyesi

Reactions: FHM
Adet olmuşsun, hamile değilsindir.

Korkma, ve bir daha da bu haltı yeme:teselli:

Son düzenleme:
çok haklısnız her an aklımda hiç çıkmıyo bu hata defalarca tövbe ettim yapmıycam diye allahım inşallah kabul eder şu sonuçlarımda belli olsun namaz kılıcam. pazartesi doktora gidicem bide test alıcam sonuçalrı yazarım nolur dua edin bana

çok haklısnız her an aklımda hiç çıkmıyo bu hata defalarca tövbe ettim yapmıycam diye allahım inşallah kabul eder şu sonuçlarımda belli olsun namaz kılıcam. pazartesi doktora gidicem bide test alıcam sonuçalrı yazarım nolur dua edin bana

bence hamile değilsindir bence ama
bi daha yapmıycam felan diyosun ya ben inanmıyorum şuan çok korktugun için diyosun yapmam diye
hamile olmadııgnı öğrendiginde tekrardan birlikte olursun canım
korkma bence hamile değilsindir yada sen test al test yap

Reactions: FHM
bende zannetmiyorum hamile olduğunu ama içini rahatlatmak için bi test yap bence allah gönlüne göre versin

5 ay önce erkek arkadaşımla Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, içime değil ama arkadan popomun arasına boşaldı, 5 aydır düzenli olarak adet görüyorum ama karın batmalarım var özellikle sol tarafta sizce hamile miyim lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…