• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Adet gördüm derkenn HAMİLEYMİŞİMMM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dilelif

Bu günümüze sonsuz şükür..
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
309
34
298
2. aşılamam da tuttu kızlaaar. Geçen hafta lekenmeler başlayınca adet gördüm dedim, tabi hamile deilim diye bi aktivite bi iş güç :sm_confused: nerden bileyim, sonra neyse haftasonu girdi hormon tahlilim için gittim doktoruma adet gördün mü dedi , bende evet ama leke şeklinde sökülüp gelmedi henüz dedim, biz bakalım yindede dedi
ve sonuççç Bhcg 403 hamişimmm :dance::dance: tabi ben şokk :1shok::1shok: Bakalım yarın tekrarlıcaz inş bi aksilik olmaz :Saruboceq::Saruboceq: ilk aşılamamda böyle değerlerim yüksekti ikiz olmuştu :CüvCüv:
dualarim sizle darısı isteyenlerin başınaa ...

diloşcum tebrik ederim bişey sormak istiyorum bende aşılama yaptırdım bugün 7. günüm kaçıncı gün lekelenmen geldi hamişliğini kaçıncı günde öğrendin....

diloşcum tebrik ederim bişey sormak istiyorum bende aşılama yaptırdım bugün 7. günüm kaçıncı gün lekelenmen geldi hamişliğini kaçıncı günde öğrendin....

teşk ederim canım darısı başına :Saruboceq::Saruboceq:
29 ağustos aşılama tarihimdi 13. gün yani 10 eylülde lekenme başladı adetim başlıo sandım 14 eylülde hamile oldugmu öğrendim aşılamamın 17. günü , ilk aşılamamda da olmuştu bu tarz lekenmelerim, üstüne mi görüyorum bilmiyorum ama doktorum buna düşük riski dio.

gözün aydın tatlım Allah gönlüne göre versin bu kadir gecesi

hayırlı olsun..peki ilk hamileliğindeki ikizlerine ne oldu doğdularmı?

gozun aydın canım
ınsllah duaların kabul olur bu mubarek gunde
kendıne dıkkat et

hayırlı olsun..peki ilk hamileliğindeki ikizlerine ne oldu doğdularmı?

teşekkür ederim canım ama malesef onlari 18 haftalıkken erken suyum geldi ve doğumla kaybettim 1 sene geçmişti üstünden tekrar denemeye karar verdim ve şükürler olsun ama çok korkuyorumm.

ne kadar şanslısın dila demekkı aşılama ile hamile kalabiliyosun...bende 1 aşılama yaptırdım ama tutmadı...allahım bu mübarek günde isteye herkese versin inşallah...

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağını da almayı nasip etsin inşallah...Bizler için de dua et hele böyle bir günde biliyosun hamilelerin duaları kabul olurmuş..ınşallah ben ve tüm isteyen arkadaşlarım daha da çok beklemeden bebeklerimize kavuşuruz..:Saruboceq:

teşekkür ederim çok saolun , yalnız bu gece deil, sadece kendim içinde deil hepimiz için herkes için dua ettim , ediyorumda. Allah dileyen isteyen herkese versinn inşallah...
Şur'a süresinin 49-50. ayetlerinde söyle denilmektedir: "........Dilediğine kız çocukları, dilediğine erkek çocuklar verir (49). Yahut o çocukları erkekler, dişiler olmak üzere çift verir, dilediği kimseyi de kısır yapar..... (50)". Allah CC ne verirse hayırlısını versin, vermezsede hikmetine sual olunmaz..

canım ya çok sevindim tebrik ederim.......darısı başımıza inşallah.......

hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişine kavuşursun benim gibi isteyenler için de dua et olur mu

teşekkür ederim ediyorum kızlar sürekli Rabbim herkese tattırsın , herkese nasip etsin hayırlı haberler almayı inş.
B hcg mi tekrarladık bu gün 403 tü 1342 olmuş ikiz mi nee sırnaşık şey:dance:

Back
X