• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Adet gördüm derkenn HAMİLEYMİŞİMMM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2. aşılamam da tuttu kızlaaar. Geçen hafta lekenmeler başlayınca adet gördüm dedim, tabi hamile deilim diye bi aktivite bi iş güç :sm_confused: nerden bileyim, sonra neyse haftasonu girdi hormon tahlilim için gittim doktoruma adet gördün mü dedi , bende evet ama leke şeklinde sökülüp gelmedi henüz dedim, biz bakalım yindede dedi
ve sonuççç Bhcg 403 hamişimmm :dance::dance: tabi ben şokk :1shok::1shok: Bakalım yarın tekrarlıcaz inş bi aksilik olmaz :Saruboceq::Saruboceq: ilk aşılamamda böyle değerlerim yüksekti ikiz olmuştu :CüvCüv:
dualarim sizle darısı isteyenlerin başınaa ...

tam bir moral kaynağısın arkadaşım yaaa!:dance:Nasıl sevindim anlatamam senin adına!Bu arada ilk aşılamanda ikiz meleğin mi oldu ben mi yanlış anladım:utangac:

tam bir moral kaynağısın arkadaşım yaaa!:dance:Nasıl sevindim anlatamam senin adına!Bu arada ilk aşılamanda ikiz meleğin mi oldu ben mi yanlış anladım:utangac:
ilk aşılamamda iki tane tosunum olcaktı ama 18 haftalıkken erken suyum geldi ve dogum yabtım, ikisine kaybettim :çok üzgünüm::çok üzgünüm: Allah kimseye yaşatmasın çook zor bi sınavdı , o günler gitsin bir daha gelmesin diyorum. Bu sefer inşallah meleğimi alırım kucağıma dualarınızla...

Tebrikler, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı doğup sağlıklı büyüsünler.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Tebrikler, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı doğup sağlıklı büyüsünler.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Teşekkür ederim canımm, Amin darısı tüm isteyenlere...

hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza aşılamayla ikiz haberlerini alınca çok seviniyorum ama allahım hayırlısını versin..

ilk aşılamamda iki tane tosunum olcaktı ama 18 haftalıkken erken suyum geldi ve dogum yabtım, ikisine kaybettim :çok üzgünüm::çok üzgünüm: Allah kimseye yaşatmasın çook zor bi sınavdı , o günler gitsin bir daha gelmesin diyorum. Bu sefer inşallah meleğimi alırım kucağıma dualarınızla...

çok büyük geçmiş olsun canım:gitme:o günler gitti bileee:emir_bebek:amaaa artık kendine dikkat etme zamanı:CüvCüv:doğum haberini bekliyoruz artık:teytey::teytey::nazar:

diloş dilerim yavrularını kucağına alırsın benimde ikizlerim var benim aşılamam tutmamıştı tüp bebek oldu hayırlı olsun:ecrin_bebek:

Back
X