Anam ben iki saat ayaklar havada hamile kalamiom:))). Sen sürtünmeyle kalirsan. Azicik bi umudum vardi onuda yitiririm valla![]()
Zaten adette oldum kii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam ben iki saat ayaklar havada hamile kalamiom:))). Sen sürtünmeyle kalirsan. Azicik bi umudum vardi onuda yitiririm valla![]()
Iyi hadi gözün aydin![]()
al benden de o kadar
bacaklar havada canim cikiyor kac dakika, amuda kalkiyorum yine olmuyor![]()
Ozaman sana bi kolaylik olsun tiyo veriyim. Bazan varsa sen üstünde yatarken esin kaldirsin bazayi:))))) rahat oluyor, yine ayaklar yuksekte kaliyor. Daha az yorucu![]()
![]()
yani adet olduguma gore hamile olamam degil mi:)
Yahu sende illa he hamilesinmi diyim kiz:))) onumu istion
Surtunmeyle hamile kalinmaz:)))) rahatca surtun canim :))))
yok yatak ona uygun degil
ama cok iyi fikirmis![]()
Odumu koparttin ins senin senin bebis olur:) ohh hamile deglm:)
Odumu koparttin ins senin senin bebis olur:) ohh hamile deglm:)
Kopsunsen dua ette üstüne görmüs olma:))))
Saglik olsun:)) rabbim saglikli evlatlar versin ins.. Ben ayaklar havada patates bile soyuyorum![]()
iyiymissssuzaktan muayeneyle neticeye vardik
gozun aydin hamile degilsin
ama bundan sonra ileride seni strese sokacak zor durumda birakacak seylere girismeden once dusunmeni tavsiye ederim:
Arastir bakim forumda üstüne görmek neymis:)) dalgami düzmü sen karar ver:)))Dalga gecme lutfennn
7 ay once dusuk yasamistim o zamandan beri bekliyorum
amin canim, sana da. emeklerimizin karsiligini en kisa zamanda aliriz umarim![]()
saglikla yeniden hamile kalirsin umarim
arada cok zaman yokmus kolay hamile kaliyorsun benceyeniden en kisa zamanda kalman dilegiyle
benim ilki de 7,ayda olmustu simdi 7 ay gecti ama yarin adet olucam, baya uzun zaman bekliyorum ama cok ustune dusuyorum stres yapiyorum.dedigin gibi zamanini bekliyoruz![]()
Aminnn insallahhhhhhhayni dilekler senin icinde bacim. Insallah hamilesindirde adet olmassin.
O zaman Bu zaman olsun insallahhh![]()
SeninLeSonsuzadek cok yardmci oldun sagol..