Adet görüp hamile kaldığını öğrenenler var mı?

Ysys

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
149
44
13
27
En son 20 ekimde adet olmuştum iki gün surup bitmişti sonra tam 9 gün adet gelmeyince test yapmıştım biri silik biri net çizgi çıkmıştı gebelik testinde ondan önce de kan vermiştim beta hcg 2.0 çıktı doktor yükselebilir demişti bugün bir baktım kanamam var ama böyle açık kırmızı kahverengi gibi yoğun bir kanama ama ağrım sızım hiç yok normalde eşim de bilir ki su torbasiyla gezerim evde önce lekenme şeklinde geldi sonra yoğunlaştı 2.5 aylık evliyim daha bebek istiyoruz adet olupta hamile olduğunu öğrenenler varmi acaba yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz

Daha çok yenisin bu aylarda vücut kendini gebeliğe hazırlıyor meselesi var ya odur büyük ihtimal zaten evliliğin ilk aylarında adet duzensizlesiyor inşallah en yakın zamanda anneliği tadın

Merhaba tekrar test yaptırdınız mi ? Çünkü ben de benzer bi durumu yaşadım geçen haftalarda adet gördüm her zamanki zamanında sonra lekelenme oldu ve evde test yaptım silik çizgi ile pozitif ti direk hastaneye gittim orda da HCG 16.50 çıktı doktor hamilesiniz dedi ve takip etti en son düşük yaptığımı belirtti maalesef umudunuzu kaybetmek istemem fakat eğer varsa tekrar test yapmanızı isterim. Ben biraz geç şüphelendim çünkü kendimden. Tabiki verecek olan rabbim ümidimi kaybetmedim. Hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun ama takip etmenizi tavsiye ederim. Bende normalde adet zamanımda ağrısı çok olan bir insanım ve bu durumu yaşadığımda ağrım hiç olmadı taaki düşükten beri ağrım başladı

Merhaba 20 ekimde en son adet olmuştum sonra 2 gün gecikmem oldu ve gittim kan verdim beta hcg 2.0 çıktı sonra perşembe günü test yaptım gebelik testi biri net biri silik çikti ve bugün bir kanamam geldi lekenme şekilde sonra çoğaldı ve anlamdım ağrım bir tane yok ama kanamam çok ve çocuk çok istiyoruz 2.5 aylık evliyim eşim test alacak bugün yarın sabah yapicam inşallah düşük değildir inşallah değildir Allah size de en kısa zamanda çocuk nasip etsin insallh bana da öyle

Aynı zamanda 9 gün gecikmem olmuştu tam benim

İnşallah amin rabbim hepimize hayırlısı ise evlat nasip etsin dediğim gibi korkutmak için söylemiyorum sadece eğer başındaysa önlem alınabilir diye belirtiyorum kesinlikle ihmal etmeyin takip edin. Ben yoğun bir surecteydim o yüzden farkedemedim bebeğimi meğer o benimleymis. Ayrıca kendinizi yormayın olur mu şüpheniz var madem uzanın dinlenin en kısa zamanda da testinizi yapin eğer pozitif çıkarsa hemen hastaneye gidin

Ben canım 14 unden 19 una kdr adettim
20 sinde testte 23 ünde kanda gebe çıktım
Üstelik de korunuyoduk ama saatlere uymadan aliyordum hapı o ara on onbeş günlük bı süreçte

Çok teşekkür ederim ıyiki varsınız umarım oda benimledir kanamanız nasil oldu ve hangi renktwydi kaç gün sürdü detaylı anlayabilir misiniz

Ben canım 14 unden 19 una kdr adettim
20 sinde testte 23 ünde kanda gebe çıktım
Üstelik de korunuyoduk ama saatlere uymadan aliyordum hapı o ara on onbeş günlük bı süreçte
Ay ne güzel detayli anlatabilir misiniz rica etsem nasıl oldu hersey çok merak ettim

Çok teşekkür ederim ıyiki varsınız umarım oda benimledir kanamanız nasil oldu ve hangi renktwydi kaç gün sürdü detaylı anlayabilir misiniz
Ben normalde adetim 7 gün sürüyor bu sefer 6 gün sürdü genelde kahve rengi olarak az az sadcee bir sefer kırmızı renkte az bir kanama oldu bitti diye düşündüm ilk orada şüphelendim fakat şehirden şehire taşıniyordum maalesef odaklanamadim. Adet bitti bir gün hiç kanama olmadi sonraki gün tekrar başladı ve 4-5 gün tamamen az miktarda kahve rengi akıntı şeklinde geldi o arada test yaptım şüphelenince biri çizik diğeri koyu pozitifi gördüm bir sonraki sabah direk doktora gittim hamilesin dedi fakat değerim çok düşüktü maalesef sonrası malum umarım sizinledir bebeğinize sağlıcakla kavusursunuz

Umarim çok teşekkür ederim umarım benimde açık kırmızı kahverengi gibi bir pedi dolduracak şekilde geliyor 5 gün sürerdi bakalım bilmiyorum 9 gün gscikyrsn sonra geldi kanamam ama 20 Ekim de olduğumda iki gün surup bitmişti normalde benim en az 5 gün sürer yada 4

Şuan aynı şeyleri yaşıyoruz ve ben 2 sefer regl gibi bisiy oldum biri 2 gün sürdü lekelenme yasadim ve 3 günde öyle yaşadım ağrısız yoğun kanama şimdi akıntı var rengi değişik kahveye yakın bakalım nolcak bende merak ediyorum bu adetler de 19 gün arayla olan bisiy ilk defa yaşadım düzenli regl gören biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…