- Konu Sahibi huzurummmm
-
Ilk ili gun agriliydi normal gibiydi ama sonrasinda cok az oldum bilemiyorum ben de beklicem artik ama kasiklarimdaki agri devam ediyorGecen ay benimde oyle olmustu tum hamilelik belirtileri oldu hafif lekelenmem oldu .dedim buda cocuk yerlestigi icin gelio die dusundum sonrada yogun kanama geldi.bende senin gbi dusunuorum acaba hamilemiyim die dusunuorum.adetten bir hafta once idrar testi yapmstim negatif cikti.sonrada birdaha yapmadm .simdi bu ayimi bekliorum.kanama cok ve agriliysa adettir
Test yapmadn miIlk ili gun agriliydi normal gibiydi ama sonrasinda cok az oldum bilemiyorum ben de beklicem artik ama kasiklarimdaki agri devam ediyor
Adet oldum diye yapmadım ama yarin sabah yapayım diyorumTest yapmadn mi
Hasta olmussun ama .Kızlar bende su an hastayım.ama belinde ağrı var yorgunluk.var bugün de böyle hafif mide bulantısı oldu sizce varmıdır birşey,
Sen kendini daha iyi bilirsin tabiki icinde bi his varsa test yap o zaman canimYok canım benim.adetim 4 gün olur onda da birinci gün az iki uç cook olur dördüncü gün nadir okur ve biter bel ağrısı falan hiç olmazdı
Hamileilik belrtileri cok cestli ve kisiye gre degsio oyuzden kesin konusup umit vermek yanls olur . Oyuzden snde cok umitlenmeki sonuc da cann sklmasn ama ins snc istedgn gbi olur canim.Ama kısmet unut baglamiyorum.ben
Ne zamandr olmuorArrikmprsembe doktora gideceğim.niye olmadı diye
Sabah svi almdan yaparsan daha iyi olur canmTam.ikisinde ney cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?