- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi huzurummmm
-
Benimde kalp atsi vardi snra olduHbwn dedim doktora kalbi atıyor mu ewet dedi ve bana bakan aslında doktor değilmiş hemsireymis cook uzulmustum ben iki buçuk.aylık.olmuştu ben öyle öğrendim
Cok zor bisey ya ama sukretmemiz lazim ya daha buyukken kaybetseydikBende de öyle oldu kalbi atıyor dedi su tarih de ikili testi yaptır dedi kan tahlili yaptı bende pazar günü kahverengi leke geldi bebek yerleşiyor dur dediler bende öyle sandım.ama ben cook hasta oldum. Doktora sadece kan tahlili için gittim.ve bana bebek.olmuş olabilir dedi
Yaptım negatif çıktıKafani kurcalayana kadar yap bencede
Rabbim sabırlar versin bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahRabbim kaldrmayacagmz yuk yuklemesinn
Hadi ya skma canini rabbim sana saglik versin okur ins ksa zamndaYaptım negatif çıktı
Amin canimm aminnn.bende bugun kan verdim bakalim sonuc bekliorumRabbim sabırlar versin bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah sen de güzel haber alırsın insallahAmin canimm aminnn.bende bugun kan verdim bakalim sonuc bekliorum
Olumsuz canim benmki am adetime 5 gun vardi suan acaba hala bi ihtmal var mi die dsnuorumAmin canım inşallah sen de güzel haber alırsın insallah
Erken bence canım adetini bekle gecikirse yine test yapOlumsuz canim benmki am adetime 5 gun vardi suan acaba hala bi ihtmal var mi die dsnuorum
Bi cok kisi cikar dedi ole yaptimda bakalim geckrse adetm yine yaparim artikErken bence canım adetini bekle gecikirse yine test yap
Canım hamileymissin demek hayırlı olsun çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsinBi cok kisi cikar dedi ole yaptimda bakalim geckrse adetm yine yaparim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?