Adet görüp hamile olabilir miyim

Benim elinde bebeğim oldu perşembe öğrendim.pazar günü kalbi durdu ki ortada bir sebebiyle yok o zamandır demiyorum.olmadı

Bende dusuk yaptim canim ayni kaderi paylasioruz bir aya yakn oluymus karnmda haberm yok ben bebegm buyudu die sevnrken olum haberni aldm eylulde dsrdm bende

Hbwn dedim doktora kalbi atıyor mu ewet dedi ve bana bakan aslında doktor değilmiş hemsireymis cook uzulmustum ben iki buçuk.aylık.olmuştu ben öyle öğrendim

Bende de öyle oldu kalbi atıyor dedi su tarih de ikili testi yaptır dedi kan tahlili yaptı bende pazar günü kahverengi leke geldi bebek yerleşiyor dur dediler bende öyle sandım.ama ben cook hasta oldum. Doktora sadece kan tahlili için gittim.ve bana bebek.olmuş olabilir dedi

Cok zor bisey ya ama sukretmemiz lazim ya daha buyukken kaybetseydik

Merhaba canım. Ben de senin gibiydim çok az adet oldum o ara test yaptım negatifti sonra 3 hafta sonra içime bir şüphe düştü yeniden test yaptım ikinci çizgi silikti tekrar tekrar yaptım her geçen gün belirginleşti çizgi ve kan testiyle 1 aylık hamile olduğumu öğrendim hiç belli olmaz ne olduğu ümidini kaybetme ve bekle Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…