Adet görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Evet benim de ahshj Ben baya araştırdım başka forumda da okudum ilk ay normal şekilde regl görenler oluyormuş cidden
Ben şeyi merak ediyorum mesela bende regli oldum hamile kalmadan önce hiç üstüne mi gördüm acaba diye düşünmedim ki birde diğer reglime göre az oldum sonra 1 ay sonra bi aöğrendim ben hamileyim üstüne mi gördüm falan derken baktım ultrason o günü regli günü olarak alıyor. Doktora sordum o üstüne görme olsa bebek daha büyük olurdu diyor ahahaha Regliden önce bi 4 haftalık olduğunu öğrenen var. Valla değişik

Birde o değil insan adet olsa bile içten içe umutlanıyor bunun yüzünden Çok garip gerçekten

Birde o değil insan adet olsa bile içten içe umutlanıyor bunun yüzünden Çok garip gerçekten
Bazen Regliden farkı oluyor hadi ona tamam ama bazen tam regli günü yoğun kanama yaşayan var . Biri 4 gün görmüş bildiğin regli yani bi gittim 4 haftalık diyor şokluk durum ahahah

Bazen Regliden farkı oluyor hadi ona tamam ama bazen tam regli günü yoğun kanama yaşayan var . Biri 4 gün görmüş bildiğin regli yani bi gittim 4 haftalık diyor şokluk durum ahahah
Evet ben de lekelenmeyi normal görüyorum ama adet gibi yaşayana şaşırıyorum cidden. Birde benim başıma da geliyomuş Gelse keşke ahahaha

Evet ben de lekelenmeyi normal görüyorum ama adet gibi yaşayana şaşırıyorum cidden. Birde benim başıma da geliyomuş Gelse keşke ahahaha
Ben buraya girmeden önce böyle bi şeyi bu kadar tahmin etmiyordum şimdi çevrem de regli olmadım dediğinde hamile misin şakası yapardım şimdi regli oldum ama midem bulanıyor diyor yine hamile misin diyorum nasıl diyor anlatamıyorum

Valla benim de adetim yeni bitti ama hâlâ bel ağrım devam ediyor Okuduklarım kafayı yedirtti bana da

Oyy guzum ya , ne zamandır planlıyorsunuz ?
Olur Allah’ın izniyle . Herkesin söylediği şeyi söylicem ama biraz kafadan o düşünceyi silince oluyor
Daha çok yeni, bu ay 2. Ayımız olmuş olacak. Ama meğerse ben ne kadar çok istiyormuşum öyle böyle değil farkında değilmişim O düşünceyi silmek çok zor ya şimdiden hayatım aklım fikrim ona adapte olmuş gibi başka şey düşünemiyorum

Daha yolun başııı
Bende ilk denemelerimde aşırı heyecanlıydım sonra 2 yıl bebek olmayınca bırakmıştım ama benim eşimden kaynaklı bi problem vardı o düzelince şükürler olsun oldu.
Gönlüne göre olsun inşallah en kısa zamanda burda pozitif değerlerini görelim amiiiinnn

Ay inşallah eğer günün birinde pozitif görürsem mutlaka yazarım zaten buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…