Gebeliğe Hazırlık Adet günü Beta HCG <2.00 cikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seheralicanadiyaman

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
54
33
8
30
Selam kizlar konuyu insllah doğru yere acmisimdir.
29 Ekim 2021. Dün adet günümdu adet olmayınca kan testi yaptırdim değer <2 çıktı. Yani negatif ama bugünde adet olmadım belirtiler yok gebeliğe dairde belirtiler yok :) bu ay soğan kürü uygulmastim gecikme asla yasamadim şimdiye kadar acaba değer yükselir mi geç dollenme olabilirmi. Başına böyle bişey gelen varmi

29 Ekim 2021. Dün adet günümdu adet olmayınca kan testi yaptırdim değer <2 çıktı. Yani negatif ama bugünde adet olmadım belirtiler yok gebeliğe dairde belirtiler yok :) bu ay soğan kürü uygulmastim gecikme asla yasamadim şimdiye kadar acaba değer yükselir mi geç dollenme olabilirmi. Başına böyle bişey gelen varmi
Benimde 2 ay önce 2.30 çıkmıştı kan değerim belki yükselir diye ümit ettim ama adet oldum cnm. İnşallah senin yükselir

Soğan kölüründen dolayı gecikme olabilir. Muhtemelen geç hasta olursunuz

Dimi olabilir. Bakalım ümitli değilim aslında belki mi ddim :)
Sende yeni hamissin galiba. Bı şey yaptınmi yani olması için bı tüyo varmı :)
Canım ben üç ay önce bos gebelik geçirdim ve kürtaj oldm. 3 ay korunma. Önerdi bu ay hamile kaldm ilk denemede. Yumurtlama takibi yapıyordm. Yumurtlamaya kadar üç günde bir ilişki oldu, yumurtlama gününü ve ardındaki iki günü degerlendirdik. Eşime keçi boynuzu pekmezi içiriyordm. İnşallah sana da nasip olur 🙏🏻🌼

A
Canım ben üç ay önce bos gebelik geçirdim ve kürtaj oldm. 3 ay korunma. Önerdi bu ay hamile kaldm ilk denemede. Yumurtlama takibi yapıyordm. Yumurtlamaya kadar üç günde bir ilişki oldu, yumurtlama gününü ve ardındaki iki günü degerlendirdik. Eşime keçi boynuzu pekmezi içiriyordm. İnşallah sana da nasip olur 🙏🏻🌼a

Canım ben üç ay önce bos gebelik geçirdim ve kürtaj oldm. 3 ay korunma. Önerdi bu ay hamile kaldm ilk denemede. Yumurtlama takibi yapıyordm. Yumurtlamaya kadar üç günde bir ilişki oldu, yumurtlama gününü ve ardındaki iki günü degerlendirdik. Eşime keçi boynuzu pekmezi içiriyordm. İnşallah sana da nasip olur 🙏🏻🌼
Hadi insllah nasip olur :)
Sende sagsaglim insllah kucağına alırsın canım . Güzel rahat bı hamilelik gecir insllah

Back
X