Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet Günü Beta Hcg Değeriniz Kaçtı? Benim için önemli🥹
Benim kızımda gecikmenin 2. Günü 200 lerde öğrenmiştim ben de çok stresli bir hamilelik geçirdim kızım çok huysuz kolik aşırı ağlayan bir bebek oldu yapma etme rahat ol gebeliğin tadını çıkar ben de şimdi yeniden hamileyim 20 beta ile öğrendim daha sakin olmaya çalışıyorum bu sefer
Benim kızımda gecikmenin 2. Günü 200 lerde öğrenmiştim ben de çok stresli bir hamilelik geçirdim kızım çok huysuz kolik aşırı ağlayan bir bebek oldu yapma etme rahat ol gebeliğin tadını çıkar ben de şimdi yeniden hamileyim 20 beta ile öğrendim daha sakin olmaya çalışıyorum bu sefer
Yaa tebrik ederim sağlıkla gelsin, artık tecrübelisiniz bu bebiş biraz daha sakin olur bugüne kadar 3 katına yakın artış olmuştu bugün 2 katın altında kaldı çok tedirginim elimde değil