• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Günü Beta Hcg Değeriniz Kaçtı? Benim için önemli🥹

Ya ne bileyim😂 önceki testlerde hep 3 katı artmıştı şimdi 2nin altında kalınca korktum
2nin altında falan değil yapma gözünü seveyim. Gayet güzel değerlerin. Şöyle bi rahat bırak kendini bebişinin tadını çıkar hamilelik sevincini yaşa

Gecikmenin 2.günü 612 çıktı adet günü de 317ydi. Daha önce kimyasal geçirdiğim için takip yapıyorum hemen sevinemedim
Benim kızımda gecikmenin 2. Günü 200 lerde öğrenmiştim ben de çok stresli bir hamilelik geçirdim kızım çok huysuz kolik aşırı ağlayan bir bebek oldu 😂😂 yapma etme rahat ol gebeliğin tadını çıkar 💖💖 ben de şimdi yeniden hamileyim 20 beta ile öğrendim daha sakin olmaya çalışıyorum bu sefer 😅😅

Benim kızımda gecikmenin 2. Günü 200 lerde öğrenmiştim ben de çok stresli bir hamilelik geçirdim kızım çok huysuz kolik aşırı ağlayan bir bebek oldu 😂😂 yapma etme rahat ol gebeliğin tadını çıkar 💖💖 ben de şimdi yeniden hamileyim 20 beta ile öğrendim daha sakin olmaya çalışıyorum bu sefer 😅😅
Yaa tebrik ederim sağlıkla gelsin, artık tecrübelisiniz bu bebiş biraz daha sakin olur😍 bugüne kadar 3 katına yakın artış olmuştu bugün 2 katın altında kaldı çok tedirginim elimde değil

Gecikmenin 2.günü 612 çıktı adet günü de 317ydi. Daha önce kimyasal geçirdiğim için takip yapıyorum hemen sevinemedim
Çok iyi anlıyorum sizi benim de 8. Haftada kalbi durmuştu ilk gebeliğim şuan karmakarışığım sadece sağlıklı ilerlemesini istiyorum.
Güzel yükselmiş bence inşallah sağlıklıca ilerler

Back
X