mrb kızlar bende bebişini kucağına almaya sabırsızlanan anne adaylarından biriyim 18 temmuzdu benimde son adet tarihim keşke bu ay hamile olduğumu öğrenebilsem ama her ay bu belirtileri hissediyor gibi olup sonra hayal kırıklığına uğruyorum artık ümitlenmek istemiyorum heralde yine aşılama yapıcaz kızlar dua edelim birbirimiz için Allahım herkese nasip etsin anne olmayı:)
sl arkadaşlar bende bekliyorum adetime daha 7 gün var 2 aydır korunmuyoruz bu 3. ayımız bakalım ne olacak...ama bu bekleme süresi çok zor..
sl arkadaşlar bende bekliyorum adetime daha 7 gün var 2 aydır korunmuyoruz bu 3. ayımız bakalım ne olacak...ama bu bekleme süresi çok zor..
galiba erken test hatasını bende yapmışım hanımlar...herkesin yazdıklarını okuyunca anladım....ama benimki biraz farklı temmuz ayının 23ünde sadece kan gibi koyu renk lekelenme oldu yani öyle hastalanmadım...2 gün sürdü ve bitti....bunun için test yaptım bu ayki hastalığımı beklemeden o da negatif çıktı ama...uzun süredir aynı hamile gibiyim...bel ağrılarım kasık ağrılarım sürekli var...gögüserim şiş ve bunun yanı sıra hiç olmadık şeylerin burnuma kokuları gelio.altkatta bile pişse sanki benim evde pişiyormuş gibi kokusu burnuma geliyor...ve sol kasık kısmım resmem birşey varmış gibi gergin yumuşak bir doku yok...sağ tarafım gayet normal yumuşak göbeğimiz gibi...yani br gariplik var ama çözemedim...bakalım ağustosun 21inde falan öteki adetimin olması lazım..bekleyip göreceğim...
benimde adet günüme 2-3 gün varken dün lekelenme oldum kanama değil pembe bir akıntı yerleşme olabilir mi acaba?
benimde adet günüme 2-3 gün varken dün lekelenme oldum kanama değil pembe bir akıntı yerleşme olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?