Çıkar kuzum idrarda çıkan diğer tüm testlerde hemen cıkarCanım ya inşallah kan testi versen çıkar dimi ya erken mi yoksa
Teşekkür ederim canım yarın sabah yaptırıcam kan testi sonucu yazarım buraya inşallah ben de hamileyimdir :)Bende böyle öğrenmiştim canım adetime 4 gün varken silik çizgi çıkmıştı hemen kan ver kesinleştir büyük ihtimalle hamilesin sende:)
İnşallah canım yarın sabah kan vericem bakalım hayırlısı :)Çıkar kuzum idrarda çıkan diğer tüm testlerde hemen cıkar
Belirtin var mıydı da 10 gün önce yaptın yoksa meraktan mı. Benim de bata 10 gün var da test için erken diye düşünüyorum ama bi yandan da içim içimi yiyorBende 10 gün önce yaptim pozitif çıktı ay hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)
Merhaba benimde 10 gun var bende test yapmamak icin zor duruyorum ama yaparsam negatif cikarsa cok üzülürüm diye yapmiyorumBelirtin var mıydı da 10 gün önce yaptın yoksa meraktan mı. Benim de bata 10 gün var da test için erken diye düşünüyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor
Ben dayanamadim yaptım canım ama ben böyle erken yapınca kafam rahatlıyor bi anlık bi hayal kırıklığı oluyo geçiyor hemenMerhaba benimde 10 gun var bende test yapmamak icin zor duruyorum ama yaparsam negatif cikarsa cok üzülürüm diye yapmiyorum
Yaptıysan sonuc ne ciktiBen dayanamadim yaptım canım ama ben böyle erken yapınca kafam rahatlıyor bi anlık bi hayal kırıklığı oluyo geçiyor hemen
Sen çok üzülürüm diyorsan bekle adet gününe kadar
Canım sonucu yaz merak ettim :)Teşekkür ederim canım yarın sabah yaptırıcam kan testi sonucu yazarım buraya inşallah ben de hamileyimdir :)
Belirtin var mıydı da 10 gün önce yaptın yoksa meraktan mı. Benim de bata 10 gün var da test için erken diye
Sabah verdim kan ama yarın öğleden sonra çıkacak dediler bekliyorum yani inşallah bir terslik çıkmazCanım sonucu yaz merak ettim :)
Çıkmaz Allahın izniyle :)Sabah verdim kan ama yarın öğleden sonra çıkacak dediler bekliyorum yani inşallah bir terslik çıkmaz
İnşallah bakalım bugün öğleden sonra internetten alırsınız sonuçları yarın öğleden sonra da getirirsiniz dedi doktor hayırlısı olsun artık hakkımızdaÇıkmaz Allahın izniyle :)
İnternetteki sonucu buraya yaz bhcgden anlarız:)İnşallah bakalım bugün öğleden sonra internetten alırsınız sonuçları yarın öğleden sonra da getirirsiniz dedi doktor hayırlısı olsun artık hakkımızda
Tamam canım yazicam inşallah iyi ve yüksek bir sonuç çıkar :)İnternetteki sonucu buraya yaz bhcgden anlarız:)
Benim bir kaybim var onda adet günüme 1 hafta varken yaptığımda silik cikmisti aksam kan vermeye gittim.hamile olduğumu ogrenmistim ve o kan vermden 10 gun oncede kan vermistim negatif cikmistiNegatif
Öğrendim sonucumu HCG 88 yazıyor :)) ama biraz düşük gibi geldi bana gerçi daha adet günüm gelmediTamam canım yazicam inşallah iyi ve yüksek bir sonuç çıkar :)
Hayırlı olsun canım bence hiç düşük değil daha adet günün gelmemiş hemÖğrendim sonucumu HCG 88 yazıyor :)) ama biraz düşük gibi geldi bana gerçi daha adet günüm gelmedi
Adet gününe kac gun varHayırlı olsun canım bence hiç düşük değil daha adet günün gelmemiş hem
2 gün vardünkü daha silikdi bugün ki daha belirginAdet gününe kac gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?