Adet günü gelmeden pozitif idrar testi

2 gün vardünkü daha silikdi bugün ki daha belirgin
Hayirli olsun senin adina cok sevindim darisi basimiza benimde adet olmama 10 gun var daha ama hic bir belirti yok sadece Karnım cok agriyo o kdar belkide psikolojik bilmiyorum

Hayirli olsun senin adina cok sevindim darisi basimiza benimde adet olmama 10 gun var daha ama hic bir belirti yok sadece Karnım cok agriyo o kdar belkide psikolojik bilmiyorum
İnşallah canım daha benimkide tam kan verelim bakalım ne diyecek Dr ama olmasaydı testte çıkmazdı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu sefer inşallah hayırlısı olur eğer adete 10 gün varken karnın ağriyorsa vardır umarım birşeyler çünkü bendede karın bölgemde baya hareketlenme olmuştu

Benimde 28 eylulde kaybim oldu kurtaj oldum o yuzden yumurtlama gunlerimi bilemedigim icin tam emin olamiyorum bide onda cok midem yaniyodu ve batmalar oluyodu simdi sadece adet olcakmisim gibi agrim var sadecd

Benimde 28 eylulde kaybim oldu kurtaj oldum o yuzden yumurtlama gunlerimi bilemedigim icin tam emin olamiyorum bide onda cok midem yaniyodu ve batmalar oluyodu simdi sadece adet olcakmisim gibi agrim var sadecd
Geçmiş olsun canım ben de düşük yaptım Dr beklemene gerek yok dedi hiç adet görmeden kaldım sanırım yine ama bende ovulasyon testi aldım onunla yumurtlama günü belirledim ve sadece 2 gün birliktelik oldu eğer benim gibi anlamıyorsan bu işten testler çok yol gösterici oluyor

Bu ay olmazsa oyle yapicam bende sanırım

Benim de öyleydi canım adetten 4 gün önce yaptım ben silik çıkmıştı kan testinde de pozitif çıktı bugün bence bebiş var hayırlı olsun :))
Ayy inşallah canım yarın gidecem Dr a eşimde gelecekmiş inşallah çıkar yoksa ona yıkım olur ilk defa bukadar hevesli gördüm

Bende çok test yapıyorum hep tek çizgi ne güzel çift cizgiler allahım hayirlica kucaklariniza almayı nasip etsin insallah

Çok hafif var gibi ikinci çizgi galiba

Inşallah hayirlica vardır rabbim büyük canim herkese nasip etsin

Ewet ışıktan dolayi da ole olabilir ay inşallah canım yarında at foto bekliyorum.. adete kaç gün var senin?
Benim adetim geçti 6 gün.adet günümde ilk gün kahverengi lekelenme sonraki 1.5 günde adet olduğumu düşündüm normale göre cok çok az şekilde.ama 3 4 gündür kendimi feci halsiz hissedip bulantı yaşayınca bir test yapayım dedim ve ilk kez silikte olsa çizgiyi gördüm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim hayal kırıklığı yaşamasın inşallah yarında tekrar et koyulasirsa gidip kan testi yaptırırsin canım güzel haberlerini bekliyoruz. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…