Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme de olabilir elbette ama adet gününse adetin de sökülüyor olabilir, ben de böyle regl oluyorum o yüzden kahverengi leke görünce devamında regl olacağımı biliyorumSelam normalde sabah leke olunca iki saate kadar kanamam olurdu adet günüm ama peçeteye kahverengi çamur geliyor Allah aşkına yerldsme mıdır ne olur
Yaa inşallah yerlesmedir Allah im inşallah çok şükrederimYerleşme de olabilir elbette ama adet gününse adetin de sökülüyor olabilir, ben de böyle regl oluyorum o yüzden kahverengi leke görünce devamında regl olacağımı biliyorumbiraz daha bekle bakalım, ama varsa zaten testte çıkar bugün âdet gününse, test de yapabilirsin
Belki yerleşme belki de regl başlangıcı. Bekleyin bakalım sökülmezse regliniz kan testi yaptırınSelam normalde sabah leke olunca iki saate kadar kanamam olurdu adet günüm ama peçeteye kahverengi çamur geliyor Allah aşkına yerldsme mıdır ne olur
Canım adet oldun muSelam normalde sabah leke olunca iki saate kadar kanamam olurdu adet günüm ama peçeteye kahverengi çamur geliyor Allah aşkına yerldsme mıdır ne olur
Merhaba kahverengi lekelenmeniz ne kadar sürdü benım de oyöe pazardan beri sadece leke geliyor kahveEvet oldum
Test yaptınız mı pazardan beri ise gebelik olabilirMerhaba kahverengi lekelenmeniz ne kadar sürdü benım de oyöe pazardan beri sadece leke geliyor kahve
2 gunSizin kac gün sürdü lekelenmeniz