• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü pozitif gebelik testiq

esmauzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
41
12
38
25
Kızlaarrrr merhaba buraya yeni üye oldum ve aşırı heyecanlıyım hala burayı kullanan varmı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Bugün adet günüm ve akşam iş dönüşü 5 tlik kaset testlerden aldım ve sonucum saniyeler içinde pozitif çıktı benim gibi bu şekilde tam adet gününde testi pozitif çıkanlar varmı?

Eklentiler

• IMG_20211025_183027.webp
    IMG_20211025_183027.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 658
Hayırlı olsun. Ben de yumurtlamadan 15 gün sonra pozitifi görmüştüm.

Normalde 28-30 günde bir adet olurum aslında hiç beklemiyordum böyle bir sonuç çünkü ilk ayımız.İnsallah sonuç beni üzmez. Yani şuan kesin olarak var dimi 🙏😍

Hayırlı olsun. Ben de yumurtlamadan 15 gün sonra pozitifi görmüştüm.
Normalde 28-30 günde bir adet olurum aslında hiç beklemiyordum böyle bir sonuç çünkü ilk ayımız.İnsallah sonuç beni üzmez. Yani şuan kesin olarak var dimi🙏😍

Normalde 28-30 günde bir adet olurum aslında hiç beklemiyordum böyle bir sonuç çünkü ilk ayımız.İnsallah sonuç beni üzmez. Yani şuan kesin olarak var dimi🙏😍
Şu an sonuç pozitif evet. Ama kan vereceksiniz 2 gün arayla aynı merkezde. Kandaki değer düzenli artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir denebilecek.

Şu an sonuç pozitif evet. Ama kan vereceksiniz 2 gün arayla aynı merkezde. Kandaki değer düzenli artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir denebilecek.
İnşallah güzel sonuçlar alabilirim.Aslında öyle beni test yapmaya itecek bir belirtim de yoktu ama işte yaptık 😍😂

Kızlaarrrr merhaba buraya yeni üye oldum ve aşırı heyecanlıyım hala burayı kullanan varmı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Bugün adet günüm ve akşam iş dönüşü 5 tlik kaset testlerden aldım ve sonucum saniyeler içinde pozitif çıktı benim gibi bu şekilde tam adet gününde testi pozitif çıkanlar varmı?
Ben de bi gün gecikti yaptım senin ki gibi pozitif çıktı?

Sonra tekrarladın mı testi benim adet tarihim bugün normalde yarın bir daha yapıcam ama
Ertesi günü tekrarladım iki gün de yaptığım test 4 tane oldu bi tanesi de erken gebelik testi aynı sonucu aldım silik falanda çıkmadı net çizgi çıktı

Ertesi günü tekrarladım iki gün de yaptığım test 4 tane oldu bi tanesi de erken gebelik testi aynı sonucu aldım silik falanda çıkmadı net çizgi çıktı
Bende bugün sabah tekrarladım aynı şekilde sonuç aldım yani yine pozitif. Kan testi için devlet Hastanesi'ne mi gittiniz acile falan yoksa başka bir yere mi

Back
X