Adet günüm beta 1085?

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Meraba kizlar adetim günümde beta 1085cikti pazartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum adetten 5 gün geçmiş olacak yani . siz olsanız biraz beklermiydniz acelemi ediyorum hemende gitmek istiyorum aslında

Meraba kizlar adetim günümde beta 1085cikti pazartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum adetten 5 gün geçmiş olacak yani . siz olsanız biraz beklermiydniz acelemi ediyorum hemende gitmek istiyorum aslında
Pazartesi değil de çarşamba perşembe gitseydiniz en azından kesin keseyi görürdünüz pazartesi de görebilirsiniz ama ihtimal . İnşallah görürsünüz. Ben 3000i geçmeden gitmedim doktora

Ben de adetime 3 gün kala yaptım 1143 çıktı perşembe kadın doğuma gittim kese görünmedi haftaya gel dedi bugün adet günüm daha inşallah keseyi de görürüz

Gidebilirsiniz, yaklaşık beta 1600 den sonra vajinal gözüküyor. Sizin geçmiştir o seviyeyi. Kese oluşmuş mu diye bakar, kalp atışı belki çıkar ya da biraz daha beklersiniz.
Ben beta 1700 gördüğüm günün ertesinde gittim. Doktor da adetten 1 hafta sonra gel demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…