Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan kürü yaptım ama 3 gün sadece başkada bişi yapmadım bu kadar gecikmezdi 1-2 gün gecikrdiHiç bu kadar geciktin mi ya da farklı kür falan yedin mi veya stres yaptın mi . Bazen gecikmeler olabiliyo canim bende ilk defa 2 aydır 3 gün gecikiyorum beta hcg baktırsan kesin sonucu alırsın
3 günden gecikecegini sanmıyorum belkide hamilesin kan vermeden bilemeyiz canımSoğan kürü yaptım ama 3 gün sadece başkada bişi yapmadım bu kadar gecikmezdi 1-2 gün gecikrdi
Yarın yapıcam kafam rahatlasın artık3 günden gecikecegini sanmıyorum belkide hamilesin kan vermeden bilemeyiz canım
Ay keşke öyle olsa yaBen hayatımda ilk defa ekimdeydi sanırım 10 gün geciktim hiç böyle bir şey başıma gelmeyince direk hamileyim sandım ama değildim.Aralık ayında hamile kaldim ve bu gecikmelerin birkac aya gelecek gebelik haberi olacağını düşünüyorum.
Varmı gebelikadetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım negatif 10 gün önce kahverengi pembe lekelenmem oldu 2 gün sadece ama hala idrarda negatif çıkıyor bişi var mıdır yoksa başka sıkıntı mı var başına gelen oldu mu ara ara kasığımda batma oluyor ara sıra belim ağrıyor
Bugün 10. Gecikmem 8. Gün kan testi verdim negatif çıktı hala hastalanmadımVarmı gebelik![]()
Kist falan mı var bende de aynısı oldu da kist dedi canımBugün 10. Gecikmem 8. Gün kan testi verdim negatif çıktı hala hastalanmadım
adetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım negatif 10 gün önce kahverengi pembe lekelenmem oldu 2 gün sadece ama hala idrarda negatif çıkıyor bişi var mıdır yoksa başka sıkıntı mı var başına gelen oldu mu ara ara kasığımda batma oluyor ara sıra belim ağrıyor
Sorma bnde de o varArkadaşım bazen yumurtlamaiçin folikülünüz büyür ama çatlayarak içinden yumurta çıkamaz ve bu folikül şişmeye başlar. Kist oluşur. Bazen içine kanar hemorojik kist olur. Bunu hemen hemen her kadın yaşar farkına varmaz. Çoğu zamanda adet geciktirir. Kendisini adet geciktirerek, kasık ağrısı eşliğinde belli edebilir. Böyle bir durum gecikmeye sebebiyet vermiş olabilir. Yada stres, hormonal dengenin ritmin bozulması o ay için sebep olmuş olabilir. Bu normal. Ama yine de kanda b-hcg bakılmalı ve ultrason bakılmalı. Kist çeşidine göre adet söktürücü sonrası Doğum kontrol hapı verebilir doktorunuz. Yada sadece adet söktürücü.
Ben de vardı soğan kürünü uyguladım 10. Günde doktora göründüm kist boyutu çok azalmış dedi. Sana da öneririm canımSorma bnde de o var![]()
Canım bende 15 gün kullandım ama henüz doktora gitmedim bu ay yıne adetim gecıktı sanırım kistim hala duruorBen de vardı soğan kürünü uyguladım 10. Günde doktora göründüm kist boyutu çok azalmış dedi. Sana da öneririm canım
Bn dede mi oldu dersinSoğan kürü yaptığım ay bana da böyle oldu
Tam adet günümde pembe leke gördüm ufacık. tam 14 gün sonra yani 14 gün gecikmeyle adet oldum. Meğer adet günümde 2. Kere yumurtlamışım o ay.