Adet günüm ve test yaptım beta hcg 48.66 lütfen bakın

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
68
İstanbul
Kızlar durumu benim gibi olan varmı yada tanıdığı bir iğne verdi hergün yapıcam bide coraspirin ve folik asit Perşembe günü tekrar kan tahlili yapıcaklar kızlar bişeyler söyleyin 3 kaybım var

Benimde bir kayiptan sonra adet gunumde 48 cikti igneler corasprin vitaminler su an bebegim 8 aylik ve ikimci yolda panik yapma iyi dusun iyi olsun tebrikler...

Çok sağol Can'ım benim içime su serptin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız cevap verdiğin için Allah razı olsun senden çok mutlu oldum birden

hayırlı ugurlu olsun rabbim saglıkla kucagına versin bende coraspin ve igne kullanıyorum folik asit+ demir ilacı benimde 3 kaybım oldu inşallh bu sefer kucagıma alırım. ignenin adı ne???

Ayyy hadi hayılı olsun, bu defa sağlkla gelsn inşallah.. Canım bende senin gibi 3 kayıptan sonra clexena 0,4 coraspin progestan ve glucophage kullanarak tamamladım hamileliğimi hep iyi düşün lütfen kimseye de soyleme, ben sonuncusunda suoylememiştim kimseye!! Progestan ne kadar alıyorsun günde ??

hayırlı olsun nagihan. İnş bu sefer rabbim yavrunu bağıslar. Bende de kan pıhtılasması cıktı tekrar hamile kalırsam iğne kullanacagım. Değerin düşük ama gec döllenmedir belki. İnş saglıkla gelişir.

Canım benim maşallah kucağına almışsın kimseye söylemedik zaten söyleyip söyleyip kaybedince kimseyi üzmek istemiyoruz zaten bakalım ama nedense içim o kadar rahatki bir pozitiflik var içimden bir ses öyle olmamı istiyor gibi :) mutluyum hepinize çok teşekkür ederim kk nın güzel gülleri beni yalnız bırakmadınız Allah razı olsun hepinizden

Canım nasılsın tanıdım seni eski topiklerden :) çok şükür değerin farkındayım ama katlaması önemliymiş bakalım inş Rabbim bağışlasın diliyorum bende hergün iğne olucam 3 kaybım oldu ama hep şükrettim hiç olmayan var diye inş seninde müjdeni alırız takma kafana tatlım

Kızlar hastanedeyim tekrar kan verdim bekliyorum hastane dışında 1 saat sonra alıcam doktora göstericem bide bu verdiği iğne bana test yapmadan verdi sordum test sonucunu çıkana kadar geç kalmış olabiliriz dedi çok kıymetli bir gebelik dedi bilmiyorum sonumuzu hayır etsin Rabbim kızlar

Kızlar merhaba amca attım kendimi eve çok boğucu bit sıcaklık var cevap yazamadım değerim 100 olmuş doktorum çok sevindi 2 ye katlama var dedi gebesin dedi yasaklar verdi ayın 31 inde ultrasona çağırdı tekrar ilaçlarıma devam iğne için rapor yazacak sanırım şuan çok mutluyum Rabb'im bu mübarek aylarda dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakması. Kızlar şimdilik haberler bu kadar :) öptümkocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…