Adet günümle gebelik haftam birbirini tutmuyor

BERISMERVOS

💕💕İki Prenses Annesi💕💕
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
213
48
13
31
Adet tarihine göre en az 6 yada 7 haftalık olması lazım ama ultrasyonda 4 haftalık gbi daha çok yeni ve dha geçen hafta beya 36 ile ögrendim 38 gün gecikmeyle bu hafta tekrar beta bakktık 3935 çıktı sizce kaç haftalık öyle bi durum yaşayan var mı???

Canım döllenmeye göre son adet tarihinden iki hafta eksiltmen gerekir. Yani senin haftan normal. Son adet tarihine göre 8 haftalığım ama bunun iki haftası adet yumurtlama ve döllenme ile geçti yani bu süreçte daha bebek gelişmiyor ki. Yumurtan olgunlaşıyor yeni döllenme oluyor.

Cnm ben 4 ekim adet oldum bugun kasımın 20 si daha 3 4 haftalık buyuk ihtimal geç dölenme oldu ama betam bi haftada bence çok iyi yükseldi 36 iken bi haftada 3935 oldu

geç döllenme olmuştur endişe etmeyin önemli olan takiplerde düzenli gelişmesi.. ben de şu an da 31 haftalık hamileyim benimde geç döllenme oldu 10 günlük fark çıktı hep.. doktorum adet tarihimi degistirdi.. çok şükür sağlıklı bir sıkıntımız yok.. Rabbim isteyen herkese versin.

Saol Allah razı olsun bide bişi soracam bebişinz kız mı
geç döllenme olmuştur endişe etmeyin önemli olan takiplerde düzenli gelişmesi.. ben de şu an da 31 haftalık hamileyim benimde geç döllenme oldu 10 günlük fark çıktı hep.. doktorum adet tarihimi degistirdi.. çok şükür sağlıklı bir sıkıntımız yok.. Rabbim isteyen herkese versin.

Back
X