• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gününe kadar hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba

Ay ne kadar umut oluyorsun bana şuan ya 🌸 evet ne göğüs ne kasık hiç bir belirtim yok önceki aylarda belirtiler vardı adet oldum hep bakalım nasip canım
Bende senin gibiyim canım adetlerim de düzensiz geçen ay ayın 4 ünde olmuştum bu ay hiç umudum yok ama insan tereddüt ediyor sadece bacaklarım ağrıyor bu akşam ve belim bakıcam olmadı sabah test alırım diye düşünüyorum sen yaptın mı

Oldun mu canım varmı hayırlı haberler
Evet canım Hamileymişim Rabbim Sağsalim saglıklı kavusmayı da hayırlısıyla nasip etsin ❤️ Rabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin tez vakitte ve benim Ve diğer tüm hamilerin evlatlarına da hayırlı saglıklı uzun ömürler versin Amiiin 🤲🏻💐

Evet canım Hamileymişim Rabbim Sağsalim saglıklı kavusmayı da hayırlısıyla nasip etsin ❤️ Rabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin tez vakitte ve benim Ve diğer tüm hamilerin evlatlarına da hayırlı saglıklı uzun ömürler versin Amiiin 🤲🏻💐
Amiiiiiinnn... Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm 🌹

Senin belirtilerin neydi canım

Benimde hicbir belirtim olmadi. Adetimde agrili olmaz zaten adet olacagim gun olmadim aksamina bel agrisi basladi. Dedim adet olucam diye agriyor herhalde sabah kalktim test yaptim hamileydim🥹
Bel ağrınız nasıldı acaba bende iki gün içinde olmam lazımdı hafif hafif bıçak saplanması gibi kramp gibi bir şey oluyor arada belime .sağlıkla kucagınıza alın inşallah 🙏🏻

Oncesin
Bel ağrınız nasıldı acaba bende iki gün içinde olmam lazımdı hafif hafif bıçak saplanması gibi kramp gibi bir şey oluyor arada belime .sağlıkla kucagınıza alın inşallah 🙏🏻
oncesinde bel agrim olmadi. Adet olacagim gunde olmadi. Aksam saati oldu baktim
Hala adet olmadim dedim sabaha olurum. O gece belim sabaha kadar yaki bandi takmis gibi yandi ve zonkladi. Yani oyle regl bel agrisina benzemiyo hic bi sekilde. Gece uykumdan uyandim zonklamadan o an hissetmistim zaten hamileyim cunku normal bir bel agrisi degildi

Back
X