- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Dediğin gibi kistten değildir güzel şeylerdendir öyle umuyorum dua ediyorumAy bende bıktım bende aynı durumdayım inan bşr ara umut ediyorum bşr ara negatif lerin kraliçesi gibiyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğin gibi kistten değildir güzel şeylerdendir öyle umuyorum dua ediyorumAy bende bıktım bende aynı durumdayım inan bşr ara umut ediyorum bşr ara negatif lerin kraliçesi gibiyim![]()
Adet oldum benGece uyumadan oku kuzum için dalgana kadar ben gün içinde unutunca öyle yapıyorum sayı çokta önemli değil Rabbim kalbimizi biliyo
Olsun kuzum üzülme bu ay yeni başlngıc olsun o dediğim kürü falan kullan istersenAdet oldum ben
Moralim çok bozuldu canımOlsun kuzum üzülme bu ay yeni başlngıc olsun o dediğim kürü falan kullan istersen
Tahmin edebiliyorum kuzum benimde cok agrım var bende her an olabilir durumdayımMoralim çok bozuldu canım
Bende senin gibiyim canım adetlerim de düzensiz geçen ay ayın 4 ünde olmuştum bu ay hiç umudum yok ama insan tereddüt ediyor sadece bacaklarım ağrıyor bu akşam ve belim bakıcam olmadı sabah test alırım diye düşünüyorum sen yaptın mıAy ne kadar umut oluyorsun bana şuan yaevet ne göğüs ne kasık hiç bir belirtim yok önceki aylarda belirtiler vardı adet oldum hep bakalım nasip canım
Oldun mu canım varmı hayırlı haberlerTahmin edebiliyorum kuzum benimde cok agrım var bende her an olabilir durumdayım![]()
Evet canım Hamileymişim Rabbim Sağsalim saglıklı kavusmayı da hayırlısıyla nasip etsinOldun mu canım varmı hayırlı haberler
Amiiiiiinnn... Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmEvet canım Hamileymişim Rabbim Sağsalim saglıklı kavusmayı da hayırlısıyla nasip etsinRabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin tez vakitte ve benim Ve diğer tüm hamilerin evlatlarına da hayırlı saglıklı uzun ömürler versin Amiiin
![]()
Senin belirtilerin neydi canımEvet canım Hamileymişim Rabbim Sağsalim saglıklı kavusmayı da hayırlısıyla nasip etsinRabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin tez vakitte ve benim Ve diğer tüm hamilerin evlatlarına da hayırlı saglıklı uzun ömürler versin Amiiin
![]()
Benim erken yumurtlama olmus heralde tam bilmiyorum ama cok şiddetli kasık agrılarım alt karın agrım vardı benim geceleri uyutmuyor Du gögüs uclarım da hassaslasması ama o cogu ay adet öncesi oluyordu canımSenin belirtilerin neydi canım
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahBenim erken yumurtlama olmus heralde tam bilmiyorum ama cok şiddetli kasık agrılarım alt karın agrım vardı benim geceleri uyutmuyor Du gögüs uclarım da hassaslasması ama o cogu ay adet öncesi oluyordu canım
Amin canımAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Bel ağrınız nasıldı acaba bende iki gün içinde olmam lazımdı hafif hafif bıçak saplanması gibi kramp gibi bir şey oluyor arada belime .sağlıkla kucagınıza alın inşallahBenimde hicbir belirtim olmadi. Adetimde agrili olmaz zaten adet olacagim gun olmadim aksamina bel agrisi basladi. Dedim adet olucam diye agriyor herhalde sabah kalktim test yaptim hamileydim![]()
oncesinde bel agrim olmadi. Adet olacagim gunde olmadi. Aksam saati oldu baktimBel ağrınız nasıldı acaba bende iki gün içinde olmam lazımdı hafif hafif bıçak saplanması gibi kramp gibi bir şey oluyor arada belime .sağlıkla kucagınıza alın inşallah![]()