adet gününü bekleyen arkadaşlar , buyrun beraber bekliyelim....

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
37
merhaba arkadaslar, bende pkos var ,
2 gun once 29 haziranda catlatma ignemi vurdurdum (2 doz pregnyl)
bugun 2. gunum, calismalar devam ediyor
bakalim meleklerimiz bu ay gelecekmi ,sizlerde tecrubelerinzi paylasir ve benimle birlikte beklermisiniz kizlar ? cok tesekkurler simdiden

Ben inanıyorumki birileri yazıcak :)
Hatta ilk ben yazıyım,
Bugun cok halsiz kalktım, belim cok agrıyor kasıklarımda ara sıra sızlama oluo ama belimde inanılmaz bi uyusma ve agrı var. Daha iğne yapalı 3. Gun oldu, iğnedeede hcg hormonu var bu ağrıların iğneden dolayı biliyorum ve 15 gun sonra ağrıların devam etmesi için dua ediyorum :)
Birde akşam inanılmaz açtım :) sabah ise bu vakit oldu hiçbişey yemek çekmiyor cnm hep bu iğne :)
Akşam iğneden sonra 35. Veya 36. Saat veya arasında ilişki oldu :) birde iğneden 10 saat sonra olmuştu . Yumurtamın buyukluğu 20 mm'di dr'um görüpte iğne yaptıgında ,
Kısmet bakalım :)
Allahım kısmet edince gelicek bebişlerimiz inanıyorum :anneadayı::emir_bebek:

Sizde durum ne kızlar?
:KK68:

merhaba arkadaslar, bende pkos var ,
2 gun once 29 haziranda catlatma ignemi vurdurdum (2 doz pregnyl)
bugun 2. gunum, calismalar devam ediyor
bakalim meleklerimiz bu ay gelecekmi ,sizlerde tecrubelerinzi paylasir ve benimle birlikte beklermisiniz kizlar ? cok tesekkurler simdiden

Merhaba canım bizde 7 aydır deniyoruz. artık olmayınca haziran başında doktora gittim gerekli tahsiller yapıldı bir sorun yok ama yaş 29 bundan dolayı doktor progeston ve 5 günlük ilaç verdi ve sonrasında yumurta çatlatıcı ama olmadı malesef. :KK43: araya ramazan girdi falan derken 1 ay daha geçti ve bugün gene adet oldum :KK43: 19 mayıs hastanesine gidiyorum evime yakın diye naciye sandıkçık ama pek memnun değilim eşimde bu ay ürolojiye gidecek artık gene olmazsa başka doktor arayışlarına gireceğiz. rabbim isteyen herkese hayırlısıysa anne baba olmayı nasip etsin

merhaba kızlar,ıns herkezin gonlune gore olsun
bnde 3,5aylık bebgımın kalp durdu aldılar 3ay ara verdım doktorum dınlensın vucudun dedı,ıkı aydır denıyoruz henuz sonuc yok,ıns bu ay olur.
bıre bnde dermohıt kısttı var

Bende adet gününü bekleyenlerdenim..Aslında adet olmak istemeyenlerden..Bakalım ne olacak henüz 2 aylık evliyim ama yaş faktörüm var..Yaş 36

2. bebeğimi 3 yıldır bekliyorum bakalım, biraz da burda bekleyelim. ovulasyon günündeyim şuan. geri sayım başlıyor....

Canlarim insallah rabbim gonlumuze Gore werir bende bekleyenlerdenim benimkisi biraz karışık ben ayda iki kere adet oldum kullandığım aylık iğneden dolayı bebek istiyoruz diye bıraktım şimdi temmuzun 13 de son adet günüm oldu bitti ama yinede 4 gün sonra tekrar 24 temmuzda başladı 7 gün sonra bitti çok bebek istiyoruz su an 13 temmuzadaki adetime göre reglim 2 geçti test yaptım negatif çıktı yani ben son adet tarihimi 24 temmuz olarak baz alırsam daha bir haftam war heyecanla bekliyorum ama gebelik belirtilerilde war inşallah wardir bebisimmmm

Canlarim insallah rabbim gonlumuze Gore werir bende bekleyenlerdenim benimkisi biraz karışık ben ayda iki kere adet oldum kullandığım aylık iğneden dolayı bebek istiyoruz diye bıraktım şimdi temmuzun 13 de son adet günüm oldu bitti ama yinede 4 gün sonra tekrar 24 temmuzda başladı 7 gün sonra bitti çok bebek istiyoruz su an 13 temmuzadaki adetime göre reglim 2 geçti test yaptım negatif çıktı yani ben son adet tarihimi 24 temmuz olarak baz alırsam daha bir haftam war heyecanla bekliyorum ama gebelik belirtilerilde war inşallah wardir bebisimmmm
ayyy benimde bat 24 temmuz... pazar gününü bekliyorum test yaptm bugün negatif çıktı bugünlerde yaptın mı sen hiç

Ewet yaptım ama negatif çıkmıştı şimdi tamam bakalım 24 temmuzu bekicez dimi ayy inşallah bebislerimiz bizimle olur ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

24 ağustos yani 24 temmuzda olduk diyelim inşallah Rabbim sesimizi duyar ne olur Allahım bu bir haftayı beklemek de bi ölüm yani

merabalar hanımlar. :KK43: pregnyl vuruldum ayın 6sında 20 25 gün geçti iki tane idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı ama kan testinde 42 cıktı. dun doktora gıttım beklıcez dedı. bugun hafıfen kanamam geldı sanırım adet oluyorum. cok moralim bozuk ya benı anlıyorsunuz dur. hersey kısmet tabı ama ınsan kafayı yıyecek gbı oluyor
:KK43:

merabalar hanımlar. :KK43: pregnyl vuruldum ayın 6sında 20 25 gün geçti iki tane idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı ama kan testinde 42 cıktı. dun doktora gıttım beklıcez dedı. bugun hafıfen kanamam geldı sanırım adet oluyorum. cok moralim bozuk ya benı anlıyorsunuz dur. hersey kısmet tabı ama ınsan kafayı yıyecek gbı oluyor
:KK43:
Üzülme cnm 42 ise hamilesin tebrik ederim bebişini sağlıklıca kucağına almayo nasip etsin rabbim..

X