- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
Bu ayda adet günü sayanlar birlikte bekleyelim benm 15 ekim inş hayırlı haberi bu ay alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah cnm bnmde 1 haftam kaldıKizlarr benimde 4 5 gun kaldi insaah bu ay guzel haberler aliriz :)
Amin cnm inşallah bat ne zmnİnsaallah rabbim bu ay yuzumuzu guldurur haberlerimizi aliriz
Pardon cnm yazmssn zaten 4.5 günüm var diyeAmin cnm inşallah bat ne zmn
1buçuk sene oldu isteyeli bi düşük yaptım şimdi düşükten sonra 4aydır korunmuyoruzZaman yaklaşıktkca beklemek daha heycnli oluyor ya ne zmndr istiyosunbayyb
yok canmm nerdee...adetime 3 gün var test yaptım negatifD denizyildizi001 canim var mi bi gelisme adet oldun mu
Inşallah cnm inşallah git gide alstm bu duruma sanki ; (((( bgnde test yaptm negatif yarn sabahda yapcm ama adt olckmsm gibi sankiİdrar testiyse erken diyolar genelde ama bilemedim ki gununu bekle bakalim olmazsan yine yaparsin insaallah yanlis cikmistir sonuc dua edelim
kesin sonuç istiyorsan 3 gün kala kanda net çıkar istersen bide kan testi yaptırInşallah cnm inşallah git gide alstm bu duruma sanki ; (((( bgnde test yaptm negatif yarn sabahda yapcm ama adt olckmsm gibi sanki![]()
bugün adt günm hala olmadm inş olmam kan testini adtm geçrse yaptrcmkesin sonuç istiyorsan 3 gün kala kanda net çıkar istersen bide kan testi yaptır
Forumu actgm da bat 15 ekimdi kasimida devirdik bakalim 15aralik bu kezde beklemediyzBiraz geç oldu ama beklenen gün 16 Aralık...gelmesin istemiyorum..pis kaka eşek gelmesin
![]()