• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet güününe 6 gün kala test

Eklentiler

• 66547170-fd53-4aa7-8116-9e9ab00f0809.webp
    66547170-fd53-4aa7-8116-9e9ab00f0809.webp
    8 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba ilk defa böyle bişey yaşıyorum yardımcı olur musunuz böyle kuruma çizgisi olur mu ben daha önce hiç kuruma çizgisi yaşamadım yaşayan varsa bilgilendirir misiniz

Eklentiler

• IMG-20250426-WA0010.webp
    IMG-20250426-WA0010.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 21
Cuma günü felandi herhalde hatta testi bile buraya attım hafif silik var diye kamerada çıkmıyordu sadece bı önce çöpe attım sonra çıkardım kaldırmaya dhada netlesmisti şimdi aklıma geldi bı bakayım dedim daha çok netlesmisti
Regle kaç gün var hangi marka test . Birde siz testi yakından görüyorsanız pembe kırmızı renkse kuruma olmayabilir yeni test yapın sabah 😊 inş vardır

Regle kaç gün var hangi marka test . Birde siz testi yakından görüyorsanız pembe kırmızı renkse kuruma olmayabilir yeni test yapın sabah 😊 inş vardır
Predector testi ile yaptım evet koyu renk gibi görünüyor kuruma çizgisi daha önce hiç bu kadar belirgin yaşamadım o yüzden şüphelendim kafam karıştı reglim ayın bir veya ikisinde

Predector testi ile yaptım evet koyu renk gibi görünüyor kuruma çizgisi daha önce hiç bu kadar belirgin yaşamadım o yüzden şüphelendim kafam karıştı reglim ayın bir veya ikisinde
Sabah yenisi yap istersen emin olursun yasa gününü bekle aynı durumdayız bende beklemedeyim iki ay önce dört farklı marka silik çizgi verdi ama kimyasaldı bu sefer hakkımızda hayırlısı olsun 🩷🩷

Back
X