- 31 Ocak 2025
- 660
- 304
- 18
- 20
Askm daha yumurtaların yeni catlamistir pozitif plma ihtimali sıfır gibiBenimde bu şekil ama güvenemiyorum bu marka ile çok yalancı poztif var ve benim reglme 10 13 gün var daha bilemiyorum başka marka ile dene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askm daha yumurtaların yeni catlamistir pozitif plma ihtimali sıfır gibiBenimde bu şekil ama güvenemiyorum bu marka ile çok yalancı poztif var ve benim reglme 10 13 gün var daha bilemiyorum başka marka ile dene
Ayy hayırlı olsunnnnn inşallah sağlıkla kucağına alırsın belirtilerin nelerdiŞimdi aldım sonucumu, hamileyim 4 haftalık![]()
Allah isteyen herkese nasip etsinnKlasik
Bizlere de dua edin![]()
Ya benimkiyle çok benziyor benim adetim geçti fakat kan vermeye korkuyorum aksine kaset test yaptım onda cikmadi
Siz kan verdiniz miKa
Sizinki de benim testime çok benziyor. Muhtemelen çok erken yaptık testleri hassas olduğu için algılıyor fakat tam bir kırmızı çizgi verecek kadar değil. Bence bir lan testi yapmalısınız sizde![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin çok sevindim43.66 çıktı![]()
Son 5 aydır erken yumurtlama oluyor regl bitiyor 4 gün yumurtlamam oluyor günü sekmiyor bu ay takip etmedim ama bilmiom beklemedeyim bendeAskm daha yumurtaların yeni catlamistir pozitif plma ihtimali sıfır gibi
Evet 43 çıktı sonucum pozitifSiz kan verdiniz mi
Kaset testin markası neydiYa benimkiyle çok benziyor benim adetim geçti fakat kan vermeye korkuyorum aksine kaset test yaptım onda cikmadi
Bilemedim ki ben hiç kaset test yapmadım. Regl geçmiş bence verin kan artıkYa benimkiyle çok benziyor benim adetim geçti fakat kan vermeye korkuyorum aksine kaset test yaptım onda cikmadi
Ay hadi İnşallah rabbim sizinkide sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet 43 çıktı sonucum pozitif![]()
Artimet di sanirimKaset testin markası neydi
Evet 43 çıktı sonucum pozitif![]()
Aminn inşallah çok teşekkür ederimAy hadi İnşallah rabbim sizinkide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne zaman yaptınız testiKızlar merhaba ilk defa böyle bişey yaşıyorum yardımcı olur musunuz böyle kuruma çizgisi olur mu ben daha önce hiç kuruma çizgisi yaşamadım yaşayan varsa bilgilendirir misiniz
Ne zaman yaptınız testi
Cuma günü felandi herhalde hatta testi bile buraya attım hafif silik var diye kamerada çıkmıyordu sadece bı önce çöpe attım sonra çıkardım kaldırmaya dhada netlesmisti şimdi aklıma geldi bı bakayım dedim daha çok netlesmistiNe zaman yaptınız testi
Regle kaç gün var hangi marka test . Birde siz testi yakından görüyorsanız pembe kırmızı renkse kuruma olmayabilir yeni test yapın sabahCuma günü felandi herhalde hatta testi bile buraya attım hafif silik var diye kamerada çıkmıyordu sadece bı önce çöpe attım sonra çıkardım kaldırmaya dhada netlesmisti şimdi aklıma geldi bı bakayım dedim daha çok netlesmisti
Predector testi ile yaptım evet koyu renk gibi görünüyor kuruma çizgisi daha önce hiç bu kadar belirgin yaşamadım o yüzden şüphelendim kafam karıştı reglim ayın bir veya ikisindeRegle kaç gün var hangi marka test . Birde siz testi yakından görüyorsanız pembe kırmızı renkse kuruma olmayabilir yeni test yapın sabahinş vardır
İnşallah vardır çok teşekkür ederimRegle kaç gün var hangi marka test . Birde siz testi yakından görüyorsanız pembe kırmızı renkse kuruma olmayabilir yeni test yapın sabahinş vardır
Sabah yenisi yap istersen emin olursun yasa gününü bekle aynı durumdayız bende beklemedeyim iki ay önce dört farklı marka silik çizgi verdi ama kimyasaldı bu sefer hakkımızda hayırlısı olsunPredector testi ile yaptım evet koyu renk gibi görünüyor kuruma çizgisi daha önce hiç bu kadar belirgin yaşamadım o yüzden şüphelendim kafam karıştı reglim ayın bir veya ikisinde