Gebeliğe Hazırlık Adet hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kol964

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
77
18
3
30
Hanımlar bi yardımcı okurmusunuz ben en ilk adetim şubatın 5 idi 1 hafta sürdü sonra birdahaki adeti 31 Mart gördüm oda bi 8 gün sürdü 7 nisanda bitti şimdi ben mayısın kaçında adet olurum ☹?

Onun için programlar var eğer adetin düzenli ise o programı kullanabilirsiniz

Düzensiz mi ?

Hanımlar bi yardımcı okurmusunuz ben en ilk adetim şubatın 5 idi 1 hafta sürdü sonra birdahaki adeti 31 Mart gördüm oda bi 8 gün sürdü 7 nisanda bitti şimdi ben mayısın kaçında adet olurum ☹?
Muhtemelen 26-30 gun arasi oluyorsunuz ama malesef ki yumurtlama takibi yapmadığın sürece adet gününü bilemeyiz Aralık olarak tahmin edebilirsn canım.

Hanımlar bi yardımcı okurmusunuz ben en ilk adetim şubatın 5 idi 1 hafta sürdü sonra birdahaki adeti 31 Mart gördüm oda bi 8 gün sürdü 7 nisanda bitti şimdi ben mayısın kaçında adet olurum
İki adet arası 54 gün, şimdi de 32 gün geçmiş, henüz adet olmamışsınız. bence doktora görünün niye bu kadar aralıklı olduğunu o bilir.

Evet ya ama söyle bişe oldu benim adetim 7 nisanda bitti ogün ilişki yaşadım ve o ilişkide sonra nolduysa 1 hafta geçti aradan göğüslerim bianda şişti ben 23 gündür göğüslerim şiş dolaşıyorum ve epey ilerledi hatta suan kasıklarım bacaklarım belim agrıyor bende bi tuhaflık var çünkü hiç böyle olmadı benim adetim bittiği zaman birdahaki adet dönemime kadar bişe olmaz vücudumda ama dediğim gibi ne olduysa 7 nisanyasadıgım ilişkiden sonra oldu

Muhtemelen 26-30 gun arasi oluyorsunuz ama malesef ki yumurtlama takibi yapmadığın sürece adet gününü bilemeyiz Aralık olarak tahmin edebilirsn canım.
Yumurtlama işlerini yapıyordum biara artık yapmıyorum ya

Evet ya ama söyle bişe oldu benim adetim 7 nisanda bitti ogün ilişki yaşadım ve o ilişkide sonra nolduysa 1 hafta geçti aradan göğüslerim bianda şişti ben 23 gündür göğüslerim şiş dolaşıyorum ve epey ilerledi hatta suan kasıklarım bacaklarım belim agrıyor bende bi tuhaflık var çünkü hiç böyle olmadı benim adetim bittiği zaman birdahaki adet dönemime kadar bişe olmaz vücudumda ama dediğim gibi ne olduysa 7 nisanyasadıgım ilişkiden sonra oldu
Yumurtlama dönemi olabilir . Yani hamile kalmış olabilirsiniz

Mens tarihleriniz düzensizse yumurtlama da kafasına göre oluyordur. Yani adetin bittiği gün de oluşmuş olabilir. O yüzden test yapabilirsiniz. Zaten üzerinden epey bir zaman geçmiş

26 mayis gibi cunku adet dongunuz 19 gunde 1 gibi

O zaman zor yaa her ay birbirini tutmaz ki
Bende bi tuhaflık var suan kasık agrısı bel agrısı bacak agrısı göğüs agrısı ani gelen gegirme memelerimdeki mavi damarlar yanlarda pütür kabarcıklar gibi sivilce gibi bişeler ya bide böyle bişe yapasım

Bende bi tuhaflık var suan kasık agrısı bel agrısı bacak agrısı göğüs agrısı ani gelen gegirme memelerimdeki mavi damarlar yanlarda pütür kabarcıklar gibi sivilce gibi bişeler ya bide böyle bişe yapasım
Korunmasız ilişki yaşadınız mı bu süreçte gebelik söz konusu olabilir mi

Back
X