adet kanamam

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
53
36
Hocam.merhaba. bu ay adetim.uç gün gecikti. Bende bi hevesle evde test yaptım sonuç negatif. Dolayısıyla adetini bekledim. Bu sabah geldi sabah normaldi fakat öğleden sonra tuhaflıkları sezinledim. Çok azdı ve iğrenç bi benzetme olacak ama sumugumsu bir yapıdaydi. Kahverengilik daha baskın ama az miktarda o da. Hastahane gitmek dahi istemiyorum. Psikolojim de bozuk. Ama anne olmak istiyorum.

Doktorlar daha önce bana sadece tüp bebek önermişlerdir. Fakat dokuz ay önce hamile kaldim, peşine dusuk yaptım. Hamileligim doğal yolla oldu. Sizinle paylasmistim. En büyük korkum erken menapoz...!

Doktorlar daha önce bana sadece tüp bebek önermişlerdir. Fakat dokuz ay önce hamile kaldim, peşine dusuk yaptım. Hamileligim doğal yolla oldu. Sizinle paylasmistim. En büyük korkum erken menapoz...!
Merhabalar : adetinizin 3 gunu amh , fsh , e2 , lh gıbı hormonlara bakılıp usg de sag ve sol yumurtalıkta antral folıkul denılen ( 3-9mm arasındakı yumurta folıkullerı) yapıları sayarak rezerv bakmak gerekır. Duruma gore hangı yoldan gıdılmelı karar verılecektır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back
X