adet kanaman az mı seninde ? Hormon ve ultrason normal çıkınca geri gönderiyorlar beniDoktor değilim ama tekrar git doktora, polikistikover olabilirsin.Dediğin durum ben de var çünkü.
zamanında görüyorum hep ama önceye görre ciddi azalmış olması endişelendiriyor beni ama bi sorundaa çıkmıyorZamanında görüyorsanız adeti miltarının önemi yoktur.Çene altındaki kıllar pkodan(poli kistik over) olabilir.
25 yaşındayımKac yasindasin? Menapozdan sonar oluyor genelde kadinlarda sert killarin cikmasi.
Dortordan baska onerebilecegim bisey yok ne yazik ki
hayır canım bekarım. Tekrardan hormonlarıma ve ultrasona baktırmamda yarar var o zaman. Peki sizce doktor çok farkeder mi hormon ölçümü ve ultrasyona bakmadaDoğum yaptın mı hiç?
Rahim yapışıklıklarında da adet kanamasında azalma oluyormuş çünkü. Gerçi bana hormonlarla ilgili gibi geldi bu durum. Östrojen seviyesinde çok çok minik bir azalma direkt sivilce ve kıllanmaya sebebiyet verebilir demişti doktorum bana
adet kanaman az mı seninde ? Hormon ve ultrason normal çıkınca geri gönderiyorlar benitekrardan gideceğim ama yakında
evet bakıldı normal aralıktadeğerlerimTiroid hormonlarına bakıldı mı ç?
pcos ta hangi hormon değeri farklı çıkıyor? benim hepsi normal çıkıyor ultrasonda çok iyi diyorlar :s tekrardan farklı bir doktora daha gideceğim ama bir terslik var çünküMesela ben de pcos var ama hormonlarda çok az bir oynama vardı, iyiydi sonuçlar yani.Ultrasonda çıkıyor ama ilk başta pcos değil demişlerdi.
hayır canım bekarım. Tekrardan hormonlarıma ve ultrasona baktırmamda yarar var o zaman. Peki sizce doktor çok farkeder mi hormon ölçümü ve ultrasyona bakmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?