- 8 Eylül 2024
- 45
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi maviiiikelebekkkk111
-
Benzer durumu yaşıyorum soruyu takip etmek için cevap vermek istedimArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum kafam karıştı iyice
Ben geçen ay beklediğim regldan 6 gün erken oldum .
İlk gün kanamam azdı sonrasında düzeldi
Ardından bu ayda beklediğim regldan 1 gün önce regl oldum.
Bugün 3 günüm ama kanamam az az geliyor göğüslerim şişti regl olmadan 2 gün önce indi
Peçeteye sürdükçe geliyor
Akarsa bir kaç damla pede akıyor
Sizinde daha önce başınıza böyle bir olay geldi mi ?
Ne yapmalıyım yardımcı olabilicek var mı aramızda ?
Ben de şu an reglim aynı şeyi yaşıyorum,2 gündür sadece tuvalatte silince kanama görünüyor, yalnız şunu ekleyeyim geçen aydan önceki ay da böyle olmuştu ben doktora gittim. Yedi santim basit kist varmış. Ondan sonra bir ara kanama yaşadım, en son geçen ay normal gününde ve miktarında adet olunca sevinmiştim. Bu ay yine aynı şey oldu hiç kanamam yok. Benimkini muhtemelen kist böyle yapıyor.Benzer durumu yaşıyorum soruyu takip etmek için cevap vermek istedim
Mevsimsellerden dolayı mı böyle oldu siz doktora gittiniz miBenzer durumu yaşıyorum soruyu takip etmek için cevap vermek istedim
Cok geçmiş olsun size deBen de şu an reglim aynı şeyi yaşıyorum,2 gündür sadece tuvalatte silince kanama görünüyor, yalnız şunu ekleyeyim geçen aydan önceki ay da böyle olmuştu ben doktora gittim. Yedi santim basit kist varmış. Ondan sonra bir ara kanama yaşadım, en son geçen ay normal gününde ve miktarında adet olunca sevinmiştim. Bu ay yine aynı şey oldu hiç kanamam yok. Benimkini muhtemelen kist böyle yapıyor.
Çok teşekkür ederim geçen ay 6 gün etken olmuştum .Ben de adet azalmasıyla gitmiştim doktora ve prolaktin değerimin yüksek olduğunu öğrendim. Bence devam ederse bir dahaki adetinizin 2. gününde kan tahlili verin, bazen olabiliyor hormonlarda oynamalar
Gitmedim ama stres ve hormonlardan kaynaklı olabilir diye düşündümMevsimsellerden dolayı mı böyle oldu siz doktora gittiniz mi
Ben ultrason falan da çektirdim doktor bir şey yok dedi bana senin ki kistten kaynaklı olabilirBen de şu an reglim aynı şeyi yaşıyorum,2 gündür sadece tuvalatte silince kanama görünüyor, yalnız şunu ekleyeyim geçen aydan önceki ay da böyle olmuştu ben doktora gittim. Yedi santim basit kist varmış. Ondan sonra bir ara kanama yaşadım, en son geçen ay normal gününde ve miktarında adet olunca sevinmiştim. Bu ay yine aynı şey oldu hiç kanamam yok. Benimkini muhtemelen kist böyle yapıyor.
Resmen beni anlatmışsınız,yukarda da söyledim 2 ay önce kahverengi camur gibi sadece tuvalette gelen akıntı gibi regl oldum,peşine ara kanama,7 cm koca bi kist varmış.Bu ay yine sökülemedi kahverengi lekenlenme ile bitti reglim.Napıcam bilmiyorumAynı sorunu yaşıyorum şuan.regl gekmesi gereken günde geldi ama aşırı az kahve telvesi üstelik.peceteye silince geliyor.ikinci gundeyim hala aynı.kasim ayında aynı şeyi yaşamış kaç tane jinekologa gitmiştim.ama hiç üstünde durmadılar vajinal mantarın okdugunu igrenmis tedavi vermişlerdi.kac aydır duzenliydim.bu defa niye oldum anlamıyorum.gebelik ihtimali yok.butun regl belirtilerini yaşadım baslamadan.neden bu şekilde az geldiğini bende anlamıyorum.adacayi içiyorum aspirin attım sıcak su oturma banyosu yapıyorum yok sokulmuyor ya.cok moralim bozuk bu yuzden
Inan bende bılmıyorum bende kıst falanda yoktu. Ucuncu gundeyım hala aynı arada kahve telvesı gıbı gelıyor oda cok az. Ve kasık agrım hıc gecmedı. Aynı basladıgı zamankı gıbı agrı var kasıklarımda ama yok ıste sokulmuyor. Vucudum ınanılmaz gergın memelerım falan hala agrıyor. Moralım okadar bozukkı bu yuzden butun nesem gıttı. Cıvan percemı falan ıcıyorum ama yok ıste. Ya bır baslasa rahatlıcam.Resmen beni anlatmışsınız,yukarda da söyledim 2 ay önce kahverengi camur gibi sadece tuvalette gelen akıntı gibi regl oldum,peşine ara kanama,7 cm koca bi kist varmış.Bu ay yine sökülemedi kahverengi lekenlenme ile bitti reglim.Napıcam bilmiyorum
Benim regl zaten 2 senedir berbat ama bu dediğiniz durumu yaşadım geçen ay. 5 cm kistim varmış ve östrojen dengem bozulmuştu çok yüksek çıkmıştı östrojenim. Şimdi bir takviye verdi güvendiğim bir eczacı ve bu ay ostrojen normal seviyeye geldi ama onunla alakalı mıdır bilmiyorumInan bende bılmıyorum bende kıst falanda yoktu. Ucuncu gundeyım hala aynı arada kahve telvesı gıbı gelıyor oda cok az. Ve kasık agrım hıc gecmedı. Aynı basladıgı zamankı gıbı agrı var kasıklarımda ama yok ıste sokulmuyor. Vucudum ınanılmaz gergın memelerım falan hala agrıyor. Moralım okadar bozukkı bu yuzden butun nesem gıttı. Cıvan percemı falan ıcıyorum ama yok ıste. Ya bır baslasa rahatlıcam.
Sabah kalktım yıne peceteye sılınce kahve telvesı gıbı geldı. Kesılelı daha 6 gun olmustu. Cok ıyı bı dr buldum ozelde ona gıttım sımdı. Detaylı muayene ettı ne kıst ne mıyom ne de rahımde hıc sorun yok. Hatta rahmın cok ama cok temız dedı.arada olur dedı ve ustune basa basa hıcbır sorunun yok dedı. Arada olabılır bıkac adet daha takıp et sorunlu olursa yıne bakarız ama hıcbıseyın yok dedı. Ya neden boyle oluyor anlamadım. Kanama ıcerde dısrı akmıyor sıldıkce kahve gıbı bısey gelıyor sadece.Resmen beni anlatmışsınız,yukarda da söyledim 2 ay önce kahverengi camur gibi sadece tuvalette gelen akıntı gibi regl oldum,peşine ara kanama,7 cm koca bi kist varmış.Bu ay yine sökülemedi kahverengi lekenlenme ile bitti reglim.Napıcam bilmiyorum
Sizin hormonlara bakıldı mı peki fsh vsSabah kalktım yıne peceteye sılınce kahve telvesı gıbı geldı. Kesılelı daha 6 gun olmustu. Cok ıyı bı dr buldum ozelde ona gıttım sımdı. Detaylı muayene ettı ne kıst ne mıyom ne de rahımde hıc sorun yok. Hatta rahmın cok ama cok temız dedı.arada olur dedı ve ustune basa basa hıcbır sorunun yok dedı. Arada olabılır bıkac adet daha takıp et sorunlu olursa yıne bakarız ama hıcbıseyın yok dedı. Ya neden boyle oluyor anlamadım. Kanama ıcerde dısrı akmıyor sıldıkce kahve gıbı bısey gelıyor sadece.
5 ay once bakıldıgı ıcın gerek duymadı. Zaten rahım goruntusu herseyı bellı edermıs. Bende sordum ıstedım ama dedıgı o oldu.Sizin hormonlara bakıldı mı peki fsh vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?