Hanı demişsiniz ya “
Ben erkek olsam keşke diktirseydi de hiç bilmeseydim”, profesyonel kirişleri bilir misiniz ? Ben bundan bir kaç yıl önce cimnastik yapıyordum. Günün birinde, oldukça yüksek bir kirişten düştüm. Üzerindeyken ayağım kayıp bacaklarım o kirişin üstünde ikiye iyice ayrıldı, genital bölgem o kirişe öyle bir çarptı ki düşündükçe ağrısını hala hissediyorum. Biraz öyle kaldım, sonda o pozisyonda, oturduğum o kirişten yere, sol taraftan yanağımın üstüne düştüm. O gün Allah’a şükür çok önemli bir şey olmadı. Anlatırken bile titriyorum. Allah muhafaza zarımı o gün o büyük çarpma o pozisyonla kaybedebilirdim

kaybetseydim, dini açıklamada eğlencede kaybetmiş olurdum, tam olarak aktivite kategorisine giriyordu. Şimdi sizin dediğinize göre benim zarımı diktirmem mı gerekiyordu ?
Her neyse o olayı geçiyorum. Benim geçen senedir bir hastalığım var. Onca haplar kullandım tedaviler gördüm hiç bir etkisi olmadı. Devamlı gittiğim doktor, daha doğrusu Ürülog bana testler yapacaktı. İçime bir şeyler koyup kontrol edecekti ama Zarıma bir şey yapmacaktı. Çok sordum bir şey olmaz dedi. “Anaztezi yapamıyoruz, bize güvenin, stresli olmayın, size ihtiyacımız var, kendinizde ve sakin olmanız gerekiyor” diyordu. Güvenmeyip başka bir uruloga gittim. Olanları anlattım, o da dedi ki o kontrolü o muayeneyeyi yapamam çünkü zarın duruyor. Yaparsam onu almam gerekecek dedi. Şimdi ben birinci doktora güvenip yapsaydım zarım gidecekti. Tekrar mı diktirmem gerekirdi ? Bir kirişten düştüm, diktirdim, ikincisi sağlığım için doktor aldı tekrar mı diktirmem gerekiyor ? Diktirmesem ben Eşimi aptal yerine mi koymuş olacaktım ? Beni mi terk edecek ?? Onu da geçtim nikah kıyamaz mıyım ? İşte olaylar tam olarakta bu . Ben başıma gelenleri anlatıyorum çok şükür atlattım öyle bir şey olmadı. Burada kadınları,yani kendinizi nasıl ezdiğinizi anlarsınız umarım.