Adet kanını çoğaltmak için ne yapabiliriz

hokabaz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
200
0
96
35
Balıkesir
arkadaşlar adet kanını çoğaltmak için bildiğiniz bişey varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim

arkadaşlar adet kanını çoğaltmak için bildiğiniz bişey varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim

canım normalde hep mi az yoksa bu ay mı az geliyor.. eğer adet tam sökülmediyse ada çayı içmeni tavsiye ederim.. ada çayı iyi bir adet söktürücüdür

benmde bu ay az geldi canim skildi tam olmadm gibi hissediyorum
oysaki civan percemli karisik cay iciyordum ama nari deneycem adacayida iyi ama nar baska seylerede iyi geliyor ama nar suyumu yoksa narin kendisinimi tüketmek gerek..
bu arada bir ara düzenli olarak adacayi ictim sabahlarida cörek otu o zamanda iyi gelmisti

canım hepinize teşekkür ederim 2 serferdir az geliyor gene 6 - 7gün sürüyor ama az geliyor yazdıklarınızı denicem şuan bitti bir daha olduğumda içerim

canım hepinize teşekkür ederim 2 serferdir az geliyor gene 6 - 7gün sürüyor ama az geliyor yazdıklarınızı denicem şuan bitti bir daha olduğumda içerim

cnm ben bu ay adet olduğum kadar ömrümde olmadım benim 4. günümde bile 2. günüm kadar çok geldi orkid yetiştiremedi. civanperçemi ısırgan otu karşımı satılıyor aktarlarda ondan aldım günde 5 fincan içtim cnm. bide civan perçemi otunu sıcak suya koyp üstüne oturdum 1 saat. haftada 2 kere yaptım bu ay felaket akıntım geldi önce sonra adetim söküldü resmen tavsiye ederim. faydasını göreceksin. bide soğan kürünü dene. iyi gelecektir.

cnm ben bu ay adet olduğum kadar ömrümde olmadım benim 4. günümde bile 2. günüm kadar çok geldi orkid yetiştiremedi. civanperçemi ısırgan otu karşımı satılıyor aktarlarda ondan aldım günde 5 fincan içtim cnm. bide civan perçemi otunu sıcak suya koyp üstüne oturdum 1 saat. haftada 2 kere yaptım bu ay felaket akıntım geldi önce sonra adetim söküldü resmen tavsiye ederim. faydasını göreceksin. bide soğan kürünü dene. iyi gelecektir.

canım sağol bu 2 bitki ayrı ayrı mı satlıyor biz mi karıştırcaz yoksa 2 si bir yerde mi satılıyor ben sade civan perçemi içmiştim olmak için ama çoğalmasına fayda etmedi birde seninkini denerim

canım sağol bu 2 bitki ayrı ayrı mı satlıyor biz mi karıştırcaz yoksa 2 si bir yerde mi satılıyor ben sade civan perçemi içmiştim olmak için ama çoğalmasına fayda etmedi birde seninkini denerim

Canım öncelikle bir kavanozda satılan civanperçemi,ısırgan otu,zencefil,adaçayı,melisa,hayıt tohumu vs. karışımı var. onu çay gibi demleyip içiyosun.bir de ayrıca civanperçemi oto var kuru satılıyor sarı sarı çiçekleri var tepesinde. onu sıcak suya koy iki paket al. içine otur canım. o da tamamen söküyor. bir de soğan kürü uygulayıp menapozdan kurtulan bir yakınım var. bunu da uygulayabilirsin. ben çalışan biriyim vaktim olmadığından diğerlerini uyguladım ve faydasını oldukça fazla gördüm..

Canım öncelikle bir kavanozda satılan civanperçemi,ısırgan otu,zencefil,adaçayı,melisa,hayıt tohumu vs. karışımı var. onu çay gibi demleyip içiyosun.bir de ayrıca civanperçemi oto var kuru satılıyor sarı sarı çiçekleri var tepesinde. onu sıcak suya koy iki paket al. içine otur canım. o da tamamen söküyor. bir de soğan kürü uygulayıp menapozdan kurtulan bir yakınım var. bunu da uygulayabilirsin. ben çalışan biriyim vaktim olmadığından diğerlerini uyguladım ve faydasını oldukça fazla gördüm..

tamam canım denicem bu karuşım toz halinde mi bende bir tane aldıydım ama benimkinde suya karıştırıp için diyo onun için içemediç acaba demlencek civan perçemli bitlisel karışım adı bu arada teşekkür ederim

Evet canım toz halinde onu sıcak suya at birkaşık demle süz ve iç. diğeride sarı ıt şeklinde sadece civan perçemi. onuda sıcak suya koy ve haftada iki kere içine otur canım..

arkadaşlar,
adet kanama miktarının azalması vücudunuzda bazı hormonların düzensiz çalıştığının vb belirtisi olabilir. meselea tiroid bezinin yetersiz çalışması sonucu kanama miktarı azalabiliyor. lütfen bir dr.a danışmayı ertelemeyin diğer bitkisel yöntemlerden önce. sonuçta her şeyin bir nedeni oluyor, bunlar vücudumuzun alarmları. sadece hatırlatmak istedim. sağlıklı günler...

Bende son 3 aydır doğru düzgün regl olamıyorum. En son cumartesi doktoruma gittiğimde miktarı önemli değil önemli olan olması dedi ama insan rahatsız oluyor. Tavsiyelerinizi deniyeceğim ancak bu bitki çaylarını regl olmadan öncemi kullanıyorsunu yoksa regl olduktan sonramı içmeye başlıyorsunuz?

adet kanamasinin azalmasi durumu icin türk sitelerinde menepoz belirtisi derken
alman sitelerinde stres mevsim degisikliigi gibi basit seylerle aciklanmis
menepozdan hic bahsedilmemis bile
bende bu sorunu yasadim bu ay
bir takim testlerden gecmek icin kan verdim sanirim onunda etkisi var
cok evham yapmamak lazim sanirim
milletce cok evhamliyiz sanirim

Back
X