En iyisi sallamamak cunku cok uzuluyorsun. Bu ay bende klomen kullandim kasik agrisindan gittim doktra kesin kist var diye. Yokmuş...
Bhcg istedi ama kan vermedim cnku adetimin 22 gunuydu ve ben gecikmem olmadan yaptirmak ve umutlanmak istemiyorum. Şimdi sol yumurtaligimin altt taraflarinda hep ayni yerde sızı batma şeklinde ozellikle geceleri agri var kiii ben bu agriyi iyi biliyorum gebelik olabilir ama ben sallamiyorum. Cnku olsada birgun ogrenecem olmasada ogrenecem..
Ve daha yenisin ben 2 senede butun belirtileri hee ay yasadim olmayinca olmuyor. Kendimi yipratmak istemiyorum. Cnku acaba dedigim her an heycan ve umudum tavan yapiyo ve kendimi durduramiyorum bu ay takmiyorum ve adet olursam uzulmicem. Cnku umut etmedim hep hayir degil dedim sende oyle yapabiliyorsan yap cnku bunun baska yolu yook stres yaptikca daha kotu oluyorsun. Cok agladim gozyasi doktum ama boşşş.
Napim yani olmasa da olur benden onemli degil diyorum icim oyle demiyor ama olsun. Zaten bu ay son sirf evlilik yil donumuz diye klomen kullandim bu ay sondu bdaha hicbise yapmayip 3senem dolunca tup bebek yaptircam...
1 sene nedir ki su gibi akar gider. Evliligin tadni cikar kafana takma valla cok.kotu birsey bu allahim isteyen herkese versin