Ben eşimle tanıştığımda bir psikopattan boşanmaya uğraşıyordum.
Ben boşandığım gün şuan ki eşim beni adliye kapısında bekliyordu.
Ben eşimin ailesi dahil herkese evlenip boşanmış olduğumu söyledim.
Ben ilk evliliğimde bebeğimi kaybettim onuda anlattım şuan ki eşime ,
Ben bakire değildim.Karşımdaki adamda kandırılacak bir oyuncak değildi.
Ve sonuç mükemmel !
Eşimin bana güveni tam benimde ona sevgim ve saygım !
Bende rolümü tam oynadım ve dürüst oldum , hemde bende bedavaya yaptım bunu.
Ve ileride öğrenirse yüzüme tükürebileceği bir gizlim yok.
Çünkü hiç bir yalan sonuna kadar gizlenemez hele ki böylesi.
Kandırılan adama da yazık ileri de bu kandırmanın vebalini çekecek konu sahibine de.
kızlar aylarca ben kızlık zarı dikimin araştırdım ama arkadasımın boşver adet gününe getiren ilaçlar var onunla hallettim ben demesi üzerine bende aynısın yaptım sonuç mükemml boşuna onca paraya kıymayın derim rolünüzü iyi yaparsanız allahın izniyle hiç bişe anlamıyorlar aklınıza takılanlar varsa yaşadıklarımdan yardımcı olurum
tek bir soru soracağım, lütfen empati yap bir an için tek ricam bu. diyelim ki oldu ya, sen bunları bu adamla evlenmeden yaşadın, bekaretini o zaman kaybettin, veya bebeğini kaybettin istediğini seç. o zaman da bu kadar rahat bir şekilde ben bunları yaşadım işine gelirse... diyebilir miydin yeni kocana karşı? devletin verdiği kağıt parçası mıdır alnının ak olmasını sağlayan kendi vicdanından gelen dürüstlüğün mü?
Yapılanı onaylamıyor olabilirsiniz ama kelimelerinize dikkat ediniz lütfen.
Ve konu açan üyeler, açılan konuları 15-18 yaş grubu genç kızlarında okuduğunu unutmayınız...
kızlar aylarca ben kızlık zarı dikimin araştırdım ama arkadasımın boşver adet gününe getiren ilaçlar var onunla hallettim ben demesi üzerine bende aynısın yaptım sonuç mükemml boşuna onca paraya kıymayın derim ROLÜNÜZÜ iyi yaparsanız ALLAHIN İZNİYLE hiç bişe anlamıyorlar aklınıza takılanlar varsa yaşadıklarımdan yardımcı olurum
tek bir soru soracağım, lütfen empati yap bir an için tek ricam bu. diyelim ki oldu ya, sen bunları bu adamla evlenmeden yaşadın, bekaretini o zaman kaybettin, veya bebeğini kaybettin istediğini seç. o zaman da bu kadar rahat bir şekilde ben bunları yaşadım işine gelirse... diyebilir miydin yeni kocana karşı? devletin verdiği kağıt parçası mıdır alnının ak olmasını sağlayan kendi vicdanından gelen dürüstlüğün mü?
Empati kurmama gerek yok ben ilk eşimle evlenmeden öncede bakire değildim.
Bu sadece beni ilgilendirir ve karşımda bacak aramdaki zar yüzünden gidecekse zaten bencede gitmeli.
Bakir erkeklemi evledik. Herkes düşüncesinde özgürdür.
Ben ilk gece bekaretini verenede saygı duyarım evlenmeden sevişenede.
Ama bu kandırmaya saygı duymam.
Ben kadınım ve kararlarım bana ait.
Vicdanım da kağıda değil kendime bağlı.
Alnımın ak olması da zarımda değil beynimde.
Çünkü ben bir et parçası değilim.İnsanım.
Empati kurmama gerek yok ben ilk eşimle evlenmeden öncede bakire değildim.
Bu sadece beni ilgilendirir ve karşımda bacak aramdaki zar yüzünden gidecekse zaten bencede gitmeli.
Bakir erkeklemi evledik. Herkes düşüncesinde özgürdür.
Ben ilk gece bekaretini verenede saygı duyarım evlenmeden sevişenede.
Ama bu kandırmaya saygı duymam.
Ben kadınım ve kararlarım bana ait.
Vicdanım da kağıda değil kendime bağlı.
Alnımın ak olması da zarımda değil beynimde.
Çünkü ben bir et parçası değilim.İnsanım.
Harikasın ya gerçekten önemli olan bu hani empati kurun yok başına ne geldi bilmiyorsunuz vs bunlar hikaye kendini acındırma haklı çıkarmadan öte değil. Zara önem verecek bir ömür yaşayacağım insan bana değil, beni ben olduğum için değil öyle mi? O zaman defolsun gitsin niye evleneyim o zihniyetde biri ile ?
Tabi ki öyle.
Herkes hata yapabilir , herkes yanlış şeyler yaşayabilir. Ki ifade ettiğim gibi ben evlilik öncesi ilişkiye karşıda değilim.
Herkesin yetiştirilişi farklıdır.Hayatı , karşılaştıkları , ailesi.
Ben ailesiz büyüdüm ve tamamen özgür bırakıldım ne yaşadıysam da pişman olmadım gerekenlerden ders aldım sadece.
Sonuçta bu benim hayatım benimle evlenmek isteyen insanın beni bütünümle kabul etmesi gerekir.
Etmiyorsa kendine göresini bulur bu kadar kolay.
Bir kadın bakire olmadığı için yalan söylemek zorunda kalamaz !
Bunu tercih eder sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?