- 17 Temmuz 2020
- 22
- 2
- 36
- 32
- Konu Sahibi Sheqer06es06
-
Devam ediyor muHamilelik belirtilerini hissettim hatta kasıklarımda adetten 5 6 gün öncesinden ağrı gibi saplantı gibi biseyler hissettim normalde adet olmadan hissetmezdim böyle birşey .. adetime 2 gün kala dün kan geldi kafam karıştı adetmi yoksa yerleşme kanaması mi anlayamadımda
Dün oldum bugünde biraz akıyor ama çok deil azDevam ediyor mu
Hafif kırmızıya benziyorkırmızı mı ? eger öleyse adet
adettir yerleşme bi iki damla geliyoHafif kırmızıya benziyor
Anladım teşekkür ederimadettir yerleşme bi iki damla geliyo
Hayırlısı bekleyip görecez ozamanHakkınızda hayırlısı olsun belki devamı gelmez üstüne görende çok sıkıntı etmeyiniz lütfen
Kanamam gittikçe azaldı bir buçuk günde bukadar azalmiyordu aksine bugün daha fazla olması lazımdı adetse eğer şuan lekelenme gibi çok az aralıklı bir şekilde oluyorDurum ne acaba hasta oldunuzmu
kan verin veya test yapın cıkar adetinede az bizaman kalmış cnkuKanamam gittikçe azaldı bir buçuk günde bukadar azalmiyordu aksine bugün daha fazla olması lazımdı adetse eğer şuan lekelenme gibi çok az aralıklı bir şekilde oluyor
Sabaha kadar bekleyip bakacam kan gelmezse erken gebelik testi yapacam hayırlısıyla bakalım çok heyecanlıyımkan verin veya test yapın cıkar adetinede az bizaman kalmış cnku
inşallah Allah gönlünüze göre versinSabaha kadar bekleyip bakacam kan gelmezse erken gebelik testi yapacam hayırlısıyla bakalım çok heyecanlıyım
Amin inşallah canım bütün isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah Allahinşallah Allah gönlünüze göre versin
benmde adetime 11 gün var lekelenme yasıyorum 2 gun olacak devam ediuor yerleşmemi baska bseymi cözemedm 26 aylık bi kızım var olursa kardes istiyoruz Allahım nasip ederse ilk defa lekelenme basıma geliyor
Ozaman adetten sonramı bakiyim bıGeçmiş olsun üstüne gören çok benim komşum 2 ay adet görmüş bilmemiş bile hamile olduğunu iki aylikmis cocuk
Herkesin döngüsü farklı oluyor bilmiyorum bekleyin bakalım duruma göre yapınOzaman adetten sonramı bakiyim bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?