• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi yerleşme mi

İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için genç anne olmak istiyorum o yüzden bu kadar bu konunun üstünde durduğum yarın deneyip sonucu yazacağım umutlu değilim ama düşükten sonra vücudum toparlanmaya başladı sanırım bir sonraki ay gerçekleşebilir
Genç anne olmak harika bir şey. Merakla bekliyorum canım. Allahtan hayırlısını diliyorum senin için 😍🤲🤲🤲

Canım merhaba, olman gereken regl tarihi ne zaman? Olman gereken tarihten 1 hafta sonra evde gebelik testi yapabilirsin. Hamilelik olabilir 😍😍😍
Benim reglim biteli 3.gunum reglimin basladigi günü de sayarsak 8.gunum ve Çamaşırımda lekelenme gördüm yine endişeliyim ama regl de oldum hamilelikten olabilir mi

Nasıl öğrendin canım
Ben en son 8 mayısta regl olmuştum. 6 haziranda regl olmam gerekiyordu normal şartlarda. 31 mayıstan başlayarak her gün 1 damla pembe lekelenmem oldu. 8 gün sürdü. Regl kanaması olmadığı için şüphelendim. Bir de sırt ağrısı, yorulma, kirpiklerimin karışması gibi belirtiler oldu.

11 haziranda evde gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. Hemen bir iki saat içinde kan vermeye gittim. Beta-hcg sonucum 3337 çıktı. 13 haziranda’da doktora gidip kese var mı diye baktık. Çok şükür keseyi gördük 🤲🤲🤲🧿

Ben en son 8 mayısta regl olmuştum. 6 haziranda regl olmam gerekiyordu normal şartlarda. 31 mayıstan başlayarak her gün 1 damla pembe lekelenmem oldu. 8 gün sürdü. Regl kanaması olmadığı için şüphelendim. Bir de sırt ağrısı, yorulma, kirpiklerimin karışması gibi belirtiler oldu.

11 haziranda evde gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. Hemen bir iki saat içinde kan vermeye gittim. Beta-hcg sonucum 3337 çıktı. 13 haziranda’da doktora gidip kese var mı diye baktık. Çok şükür keseyi gördük 🤲🤲🤲🧿
Çok sevindim canım umarım herşey gönlünüzce sağlıklı olur bana da dua et olur mu tez zamanda beklediğim haberi alayım

Back
X