- Konu Sahibi kubragocer
Ya bir şey soracağım sizin lekelenmenizde pıhtılaşma oluyor muyduEvet canım ben 5 haftalık hamileyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bir şey soracağım sizin lekelenmenizde pıhtılaşma oluyor muyduEvet canım ben 5 haftalık hamileyim![]()
Canım ne oldu sonuç?Ben aynı testten tekrar yaptım şimdi ilk idrarimla eğer onda da görürsem aynı şeyi kan vericem
Hiç pıhtılaşma olmadı. Her gün 1 damla leke geldi. Altıncı gün birkaç damla olmuştu o da çok yürümüştüm, yorulmuştum bayağı. İlk günler pembe, son günler kahverengi oldu.Ya bir şey soracağım sizin lekelenmenizde pıhtılaşma oluyor muydu
Hadi ya benim o zaman adet olabilirHiç pıhtılaşma olmadı. Her gün 1 damla leke geldi. Altıncı gün birkaç damla olmuştu o da çok yürümüştüm, yorulmuştum bayağı. İlk günler pembe, son günler kahverengi oldu.
Canım onda da sanki aynı çizgiyi gördüm ama ihtimal vermedigim için çöpe attım ikisinide ve benim dünden beri bir akıntım var şeffaf göğüslerim hala şiş kasık ve bel ağrılarım var üstüne kahverengi lekelenme yaşadım sanırım yine uygulamaya göre de bugün itibari ile doğurgan günüm yumurtlamaya da 3 4 gün var son reglimi hesap alırsam bilmiyorum gerçekten gebe miyim yoksa yumurtlama döneminde olduğum için mi laboquick markası güvenilir diye aldım ama onda da kuruma çizgisi çıkanlar olmuş bende öyle düşündüğüm için kaale almadım elimde son 2 test kaldı 10 gün sonra felan 1 tanesi daha deneyeceğim bu süreçte beklemek en mantıklısı sanırım sizce ne olmuş olabilirCanım ne oldu sonuç?![]()
Ben 8 Haziran da da az başlayıp sonra çoğalan kanama ile regl oldum biliyorsunuz şuan hamile olsam o zaman nasıl kanamam geldi diye düşünüyorum çünkü gayet regl gibiydi pıhtı da var kırmızı renkli ve çok ağrılı geçti yani o kanamaya göre yumurtlama ne zaman yaşadım da hamile kaldım kafam çok karışıkCanım onda da sanki aynı çizgiyi gördüm ama ihtimal vermedigim için çöpe attım ikisinide ve benim dünden beri bir akıntım var şeffaf göğüslerim hala şiş kasık ve bel ağrılarım var üstüne kahverengi lekelenme yaşadım sanırım yine uygulamaya göre de bugün itibari ile doğurgan günüm yumurtlamaya da 3 4 gün var son reglimi hesap alırsam bilmiyorum gerçekten gebe miyim yoksa yumurtlama döneminde olduğum için mi laboquick markası güvenilir diye aldım ama onda da kuruma çizgisi çıkanlar olmuş bende öyle düşündüğüm için kaale almadım elimde son 2 test kaldı 10 gün sonra felan 1 tanesi daha deneyeceğim bu süreçte beklemek en mantıklısı sanırım sizce ne olmuş olabilir
Merhaba canım benimde son günlerde aşırı bel ağrım var yeni evliyim bugün sabah peçete de pembe akıntım vardı gün boyu geldi ama azar azar 3 damladan fazla değildir en son 24 mayısta regl oldum biraz kendimi bugün çok zorladım temizliktir yemektir belimden kasıklarıma vuran bir ağrı var ayağı kalkınca kasıklarım daha çok ağrıyor acaba hamilelik olabilir miHiç pıhtılaşma olmadı. Her gün 1 damla leke geldi. Altıncı gün birkaç damla olmuştu o da çok yürümüştüm, yorulmuştum bayağı. İlk günler pembe, son günler kahverengi oldu.
Canım belirsiz bir durum yani şüphede duyabilirsin. Sen kendini bi takip et başka belirti olacak mı diye. Pıhtılı olup ama reglinde tuhaflıklar olan ve sonra hamile olduğunu öğrenen de oluyor. Belirti olursa yine bi test yaparsın. Olmazsa bir sonraki regli beklersin canımHadi ya benim o zaman adet olabilir
Canım yazışmalarımızı baştan okudum herhangi bir şeyi atlamamak için. Yaşadıklarının çoğu benimkilerle aynı. Sadece kanaman pıhtılı olmuştu, orda bir ayrışıyor. Bu arada pıhtılı kanama yaşayıp da hamile olanlar olabiliyor. Bu da bir soru işareti oluşturuyor. Göğüs şişmesi hassasiyet gebelik belirtisi. Başka böyle sırt ağrısı, kasıkta ağrı, baş dönmesi oldu mu sende? Kirpiklerin bir araya toplanması ya da aşermek? Bu sorduklarım gebelik belirtisi. Kesin bir şey diyemiyorum ama dediğin gibi 10 gün sonra bir daha dene test yap. Gebelik varsa orda kesin çıkar çünki üzerinden baya zaman geçmiş oluyor.Ben 8 Haziran da da az başlayıp sonra çoğalan kanama ile regl oldum biliyorsunuz şuan hamile olsam o zaman nasıl kanamam geldi diye düşünüyorum çünkü gayet regl gibiydi pıhtı da var kırmızı renkli ve çok ağrılı geçti yani o kanamaya göre yumurtlama ne zaman yaşadım da hamile kaldım kafam çok karışık
Merhaba canımMerhaba canım benimde son günlerde aşırı bel ağrım var yeni evliyim bugün sabah peçete de pembe akıntım vardı gün boyu geldi ama azar azar 3 damladan fazla değildir en son 24 mayısta regl oldum biraz kendimi bugün çok zorladım temizliktir yemektir belimden kasıklarıma vuran bir ağrı var ayağı kalkınca kasıklarım daha çok ağrıyor acaba hamilelik olabilir mi
şuan durumunuz nedir nasılsınız?Ben 8 Haziran da da az başlayıp sonra çoğalan kanama ile regl oldum biliyorsunuz şuan hamile olsam o zaman nasıl kanamam geldi diye düşünüyorum çünkü gayet regl gibiydi pıhtı da var kırmızı renkli ve çok ağrılı geçti yani o kanamaya göre yumurtlama ne zaman yaşadım da hamile kaldım kafam çok karışık
Pıhtı yok evet dün azar azar gün boyu gelmişti bugün de devam ediyor ama yine dediğim gibi belki iki damla yoktur az az kahverengi lekeler geliyor ama ben yerimde durmayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktıMerhaba canım22 haziran gibi sanırım regl olman gerekirken biraz erken lekelenme olmuş. Bende de regl olmam gereken tarihten 6 gün önce lekelenme olmuştu. Bel ağrım ve kasık ağrım da çok olmuştu belirtiler arasında. 22’ye 7 gün ekle, 29 haziranda bir gebelik testi yap sabah ilk idrarla. Burda tabi regl gibi değil de pıhtısız, açık pembe ya da kahverengi leke olursa yerleşme kanaması olduğu için bunu güzel takip et. Sende böyle olacak mı diye
Bu şekilde olursa test yaparsın. Lekelenme bir ya da bir kaç gün sürebilir, azar azar gelebilir ama 1 çorba kaşığı miktarını geçmiyormuş yerleşme kanaması. Kendini yorma. Gelişmeleri buraya yazarsın
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
![]()
3 kere gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisi çıkardıklarını düşünüyorum çünkü saatler sonrasında çizgi çıkıyorlardı yani negatif ama bu aydan yumurtlama günlerime giriyorum döngüm eğer 28 güne göre olursa temmuz'un 6'sında regl olmam gerekiyor eğer olmazsam bir hafta bekleyip kan vermeyi düşünüyorumşuan durumunuz nedir nasılsınız?
Çok teşekkür ederim canım verdiğin cevaplar için ben şunu soracağım bide ben şu an hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü testlerimi kuruma çizgisi çıkardı ama bu aydan hamile kalabilirim zaten döngümle alakalı bilgi vermiştim 28 güne göre döngüm devam ediyorsa genelde yumurtlama 14 gün olur derler benim bugün adetle birlikte 12 günüm ama dün aşırı şeffaf o dedikleri yumurtlama akıntısını yaşadım sanki ve kasıklarım ağrıyordu göğsüm şişmişti erken yumurtlamış olabilir miyim acabaMerhaba canım22 haziran gibi sanırım regl olman gerekirken biraz erken lekelenme olmuş. Bende de regl olmam gereken tarihten 6 gün önce lekelenme olmuştu. Bel ağrım ve kasık ağrım da çok olmuştu belirtiler arasında. 22’ye 7 gün ekle, 29 haziranda bir gebelik testi yap sabah ilk idrarla. Burda tabi regl gibi değil de pıhtısız, açık pembe ya da kahverengi leke olursa yerleşme kanaması olduğu için bunu güzel takip et. Sende böyle olacak mı diye
Bu şekilde olursa test yaparsın. Lekelenme bir ya da bir kaç gün sürebilir, azar azar gelebilir ama 1 çorba kaşığı miktarını geçmiyormuş yerleşme kanaması. Kendini yorma. Gelişmeleri buraya yazarsın
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
![]()
Rica ederim canım ne demek. Yumurtlama için 14. gün diyorlar ama bazen erken bazen geç yumurtluyoruz. Şeffaf akıntının en yoğun ve kıvamlı olduğu gün yumurtlama günü oluyor diye biliyorum. O günleri değerlendirmekte fayda varÇok teşekkür ederim canım verdiğin cevaplar için ben şunu soracağım bide ben şu an hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü testlerimi kuruma çizgisi çıkardı ama bu aydan hamile kalabilirim zaten döngümle alakalı bilgi vermiştim 28 güne göre döngüm devam ediyorsa genelde yumurtlama 14 gün olur derler benim bugün adetle birlikte 12 günüm ama dün aşırı şeffaf o dedikleri yumurtlama akıntısını yaşadım sanki ve kasıklarım ağrıyordu göğsüm şişmişti erken yumurtlamış olabilir miyim acaba
kan testi yaptım Malesef negatifMerhaba canım benimde son günlerde aşırı bel ağrım var yeni evliyim bugün sabah peçete de pembe akıntım vardı gün boyu geldi ama azar azar 3 damladan fazla değildir en son 24 mayısta regl oldum biraz kendimi bugün çok zorladım temizliktir yemektir belimden kasıklarıma vuran bir ağrı var ayağı kalkınca kasıklarım daha çok ağrıyor acaba hamilelik olabilir mi
Kan testi yaptım Malesef negatifCanım belirsiz bir durum yani şüphede duyabilirsin. Sen kendini bi takip et başka belirti olacak mı diye. Pıhtılı olup ama reglinde tuhaflıklar olan ve sonra hamile olduğunu öğrenen de oluyor. Belirti olursa yine bi test yaparsın. Olmazsa bir sonraki regli beklersin canım![]()
Çok üzüldüm canım. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahKan testi yaptım Malesef negatif
Ben şuan reglimi takip ettiğim uygulmaya baktım dün itibari ile doğurgan günlere girmişim ama yumurtlamaya var gözüküyor eğer akıntı takibi doğruysa ben dün o yumurtlama akıntısını yaşadım sanırım düşükten 5 ay sonra ilk defa yumurtlama akıntısını gördüm tahminimce bakalım temmuz ayında ne olacak reglim gecikirse direk kan vereceğim birde genelde gün aşırı ilişki öneriyorlar ama ben eşimle hergun bir birliktelik yaşıyorum buda hamile kalmayı engeller miRica ederim canım ne demek. Yumurtlama için 14. gün diyorlar ama bazen erken bazen geç yumurtluyoruz. Şeffaf akıntının en yoğun ve kıvamlı olduğu gün yumurtlama günü oluyor diye biliyorum. O günleri değerlendirmekte fayda var![]()
Bu şekilde gözüküyorBen şuan reglimi takip ettiğim uygulmaya baktım dün itibari ile doğurgan günlere girmişim ama yumurtlamaya var gözüküyor eğer akıntı takibi doğruysa ben dün o yumurtlama akıntısını yaşadım sanırım düşükten 5 ay sonra ilk defa yumurtlama akıntısını gördüm tahminimce bakalım temmuz ayında ne olacak reglim gecikirse direk kan vereceğim birde genelde gün aşırı ilişki öneriyorlar ama ben eşimle hergun bir birliktelik yaşıyorum buda hamile kalmayı engeller mi