Adet mi yerleşme mi

Ya bir şey soracağım sizin lekelenmenizde pıhtılaşma oluyor muydu
Hiç pıhtılaşma olmadı. Her gün 1 damla leke geldi. Altıncı gün birkaç damla olmuştu o da çok yürümüştüm, yorulmuştum bayağı. İlk günler pembe, son günler kahverengi oldu.

Hiç pıhtılaşma olmadı. Her gün 1 damla leke geldi. Altıncı gün birkaç damla olmuştu o da çok yürümüştüm, yorulmuştum bayağı. İlk günler pembe, son günler kahverengi oldu.
Hadi ya benim o zaman adet olabilir

Canım ne oldu sonuç?
Canım onda da sanki aynı çizgiyi gördüm ama ihtimal vermedigim için çöpe attım ikisinide ve benim dünden beri bir akıntım var şeffaf göğüslerim hala şiş kasık ve bel ağrılarım var üstüne kahverengi lekelenme yaşadım sanırım yine uygulamaya göre de bugün itibari ile doğurgan günüm yumurtlamaya da 3 4 gün var son reglimi hesap alırsam bilmiyorum gerçekten gebe miyim yoksa yumurtlama döneminde olduğum için mi laboquick markası güvenilir diye aldım ama onda da kuruma çizgisi çıkanlar olmuş bende öyle düşündüğüm için kaale almadım elimde son 2 test kaldı 10 gün sonra felan 1 tanesi daha deneyeceğim bu süreçte beklemek en mantıklısı sanırım sizce ne olmuş olabilir

Ben 8 Haziran da da az başlayıp sonra çoğalan kanama ile regl oldum biliyorsunuz şuan hamile olsam o zaman nasıl kanamam geldi diye düşünüyorum çünkü gayet regl gibiydi pıhtı da var kırmızı renkli ve çok ağrılı geçti yani o kanamaya göre yumurtlama ne zaman yaşadım da hamile kaldım kafam çok karışık

Merhaba canım benimde son günlerde aşırı bel ağrım var yeni evliyim bugün sabah peçete de pembe akıntım vardı gün boyu geldi ama azar azar 3 damladan fazla değildir en son 24 mayısta regl oldum biraz kendimi bugün çok zorladım temizliktir yemektir belimden kasıklarıma vuran bir ağrı var ayağı kalkınca kasıklarım daha çok ağrıyor acaba hamilelik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…