Adet mi

mavi boncu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
21
1
1
26
Kızlar adetim mayısın 14 ünde başladı 21 ı gıbın22 sı gıbı bıttı kesın sonra bugün yanı 1 hazıranda hafıf kan geldi karnım bı tuaftı böle daha olmamam lazım nedeni nedir bunun ınceden ınceden geliyor yani bugün uygulamaya göre yumurtlama dönemi gösteriyor ilk kez böle erken mı kanama yaşadım

Gecen ay ayni senin gibi oldu omrumde ilkkez basika geldi, idrar enfeksiyonu olmustum o mu yapti, 4 ay evvel ertesi gun hapi kullanmistim o mi yapti hic anlayamadim, Adetim dort gun gecikti sonra adet oldum. Bu ay yine enfeksiyonum var hafiften basladi, umarim artmaz bol su icmeye calisacagim , belimde bacaklarimda hafif agrilar ve yorgunluk yapiyor.

Gecen ay ayni senin gibi oldu omrumde ilkkez basika geldi, idrar enfeksiyonu olmustum o mu yapti, 4 ay evvel ertesi gun hapi kullanmistim o mi yapti hic anlayamadim, Adetim dort gun gecikti sonra adet oldum. Bu ay yine enfeksiyonum var hafiften basladi, umarim artmaz bol su icmeye calisacagim , belimde bacaklarimda hafif agrilar ve yorgunluk yapiyor.
Valla benım şu an adetım bıttı mayıs'ta 11 gün geçti gerı oluyorum anlamadım sasırdım bende yumurtlama döneminde şu an

Mevsim gecisleri belki de dengesiz bir sekilde etkiledi, cunku son iki aydir ozellikle bunu yasamis cok kisi duydum,bu forumda da cok okudum. Enteresan.

Bilemiyorum, yani kist veya hormonel sorunlar varsa olabilir.Uzun surerse doktora gorunun tabiiki. Bakalim ben bu ay duzenli olmazsam gorunmeyi dusunuyorum

Back
X