- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
pıhtı gibi ama yoğun değildi canımCanım bi doktora git acil pıhtı olması garip geldi aradan sonra...
acile gitsem olur mu ki çalışıyorum vede izin vermezlerBir görün canım yine de geçmiş olsun .
nasıl yani canım yumurtan mı büyümüşsenkıne benzer şeyler yaşamıştım acabamı diye dr gittim
dirayetli bir yumurtaya denk gelmişsin dedi dr
ama sen inşlallah hamilesindir
Olur canım şüphelerim var de git ,inşallah tam tersidir hamilesindir...acile gitsem olur mu ki çalışıyorum vede izin vermezler
bugün adetim tam anlamıyla gelirse gitmeyim ama dimi gelmezse gideyim peki ne dicem doktoraOlur canım şüphelerim var de git ,inşallah tam tersidir hamilesindir...
nasıl yani canım yumurtan mı büyümüş
Acile git de ki hamilelik testi yapmak istiyorum kanamam oldu de yeterli ,her iki türlü de git geçse de geçmese de haber et bize de insallah birsey çıkmaz...bugün adetim tam anlamıyla gelirse gitmeyim ama dimi gelmezse gideyim peki ne dicem doktora
kan versem hemen çıkmaz ama demi canım acillerdeAcile git de ki hamilelik testi yapmak istiyorum kanamam oldu de yeterli ,her iki türlü de git geçse de geçmese de haber et bize de insallah birsey çıkmaz...
seninde mi adetinde böyle olmuştuvalla bende anlamadım canım öyle dedi , zaten hamile değilmisim.
40 dakika sürüyor genel de ...kan versem hemen çıkmaz ama demi canım acillerde
antalyadayım canım özele giderim muhtemelenBüyük şehirdeysen yoğunluktan dolayı daha fazla sürebilir...
seninde mi adetinde böyle olmuştu
peki doktora ne diye gittin adetim bu şekilde geldi diye mi gittin ay benimde mi yumurtam oluştu ki iyide kan gelirken ilişkiye nasıl gircenaynen birde bende 5 gun adet gelmedi kesin dedim ama olmadı
hmm anladım canım ama senin kanaman gelmemiş benim geldi ama değişik şekilde geldi5 gun boyunca kanama gelmediği için hamileyim diye gittim , kan verdik sonuç negatif çıkınca
ama leke geldi gerisi gelmedi ne oldu peki dedim , dirayetli bir yumurtya denk gelmissin dedi ,
o gunun akşamıda adet oldum zaten ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?