N
nezihemmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nezihemmm
-
Benimde bazı aylar oluyor adetimden önce 2 hafta bile sürüyo ama kırmızıya yakın deilde kahverengi şekilde lekeler geliyor dr gittim ve düzensizliğim nedeniyle horman testi yaptırıcam.kızlar adetim hiç şaşmaz benim.bir hafta var olmama ama dünden beri ara ara açık kırmızı kan geliyor.ne olabilir? :uhm: bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen...bu arada korunmuyorum.1 yıllık evliyim.
bu konum geçen aydı kızlar sağolun cvplar için...maalesef kırmızıların habercisi bebek değilmiş :çok üzgünüm: ama bu ayda çok umutluyum bakalım artık...rabbim dileyen herkese versin inşallah...
Allah umutlarını söndürmesin canım sende hayırlısıyla bi bebiş sahibi olursun inşallah dualarım seninle.:Saruboceq:
bnde bılmıyorum we senn gbı cok tedırgınım ınternetten de bakınca bı suru sey cıkıyo bıde kanamanın yanı sıra adet agrısı gbı agrım war bı turlu ayırt edemedm ınsallah kotu seyler olmazarkadaşlar aynı problem bende de var..daha adet olmama 10 gün varken pembe akıntım oldu,bugün kanama başladı daha adetime 5 gün var..bu durumda olan varmı...geçen hafta jinekoloğa gittim ,sağ yumurtalıkta bir kist,ve rahim ağzında çok küçük bir yara olduğunu söyledi..ayrıca kan pıhtılaşmam olduğu için aspirine başladım..bilgi lütfen...çok tedirginim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?